Μέτρα τους χαρταετούς της πόλης και απόλαυσε τον μπουφέ του St. George Lycabettus
Ο λόφος του Λυκαβηττού είναι ένα από τα στάνταρ σημεία που από παλιά κατευθύνονται οι Αθηναίοι για το πέταγμα του χαρταετού (…το άλλο είναι ο λόφος του Φιλοπάππου). Αν ξεμείνετε στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας, ακριβώς από… κάτω μπορεί να είναι το ξενοδοχείο St. George Lycabettus που θα σας προσφέρει τις σαρακοστιανές νοστιμιές όσο εσείς θα μετράτε πόσοι χαρταετοί ανέβηκαν φέτος στον ουρανό της Αθήνας με το βλέμμα να πιάνει από Παρθενώνα μέχρι Σαρωνικό.
Ο σεφ Βασίλης Μήλιος έχει ετοιμάσει πλούσιο μπουφέ με λαγάνες χειροποίητες, ριζότο με φρέσκα κτένια, μπακαλιάρο τηγανητό με κρούστα μαϊντανού, σκουμπρί πιπεράτο, μύδια με ούζο, φακές με κάππαρη, μαύρα φασόλια με τσίλι, σαλάτα με κουκιά, ψητά σπαράγγια και άλλα. Η τιμή είναι 33 ευρώ το άτομο και στα παιδιά (που παιδαγωγοί- animateurs θα τα απασχολούν με παιχνίδια και κατασκευές χαρταετών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο) θα υπάρχει έκπτωση 30%.
Για κρατήσεις: 210 7416191
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.