Θεματα

To It ανοίγει το Canal Café στο ΚΠΙΣΝ

Αγνές πρώτες ύλες και μενού από τον Ανδρέα Λαγό 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
363934-752778.jpg

Άνοιξε και έγινε πάταγος. Κομψό, υπέροχο, πρωτοποριακό είναι το στολίδι της πόλης. Το λατρεύουμε γιατί έχει κάθε μήνα δεκάδες δωρεάν δραστηριότητες για όλους, γιατί μπορείς να κάνεις ατελείωτες βόλτες, να γνωρίσεις τα πιο χαρακτηριστικά φυτά της ελληνικής υπαίθρου, να παρακολουθήσεις συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής ή να πιεις ένα καφέ με θέα το απέραντο μπλε. Το ΚΠΙΣΝ είναι απλά υπέροχο. Όμως κάτι του λείπει.

Στον αρχικό σχεδιασμό περιλαμβανόταν εστιατόρια και καφέ. Για μήνες όμως λειτουργούσαν μόνο δύο καντίνες και μία καφετέρια δίπλα στο καινούργιο κολυμβητήριο. «Πότε θα ανοίξουν;» ρωτούσαμε. «Σύντομα», μας απαντούσαν.

Ώσπου τα νέα ήρθαν και είναι ευχάριστα. Το Canal Café πάνω ακριβώς στην αρχή του Καναλιού στο ΚΠΙΣΝ πρόκειται να αναλάβει το γνωστό It της Σκουφά, με minimal αισθητική και μια δημιουργική γαστρονομική πρόταση, απόλυτα εναρμονισμένη με τη λογική του ΚΠΙΣΝ και τη φιλοσοφία του It.

Και ακόμη μία έκπληξη: το μενού του Canal Café έχει επιμεληθεί ο σεφ Ανδρέας Λαγός, ο οποίος είχε άλλωστε φροντίσει και το αρχικό μενού του It όταν πρωτοάνοιξε στο Κολωνάκι. Η λογική είναι και εδώ η ίδια: αγνές πρώτες ύλες, καθαρές γεύσεις, απλές και ισορροπημένες συνταγές με φρέσκα και εποχικά υλικά. Περισσότερα θα σας πούμε πολύ (μα πολύ!) σύντομα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.