Άνοιξε και έγινε πάταγος. Κομψό, υπέροχο, πρωτοποριακό είναι το στολίδι της πόλης. Το λατρεύουμε γιατί έχει κάθε μήνα δεκάδες δωρεάν δραστηριότητες για όλους, γιατί μπορείς να κάνεις ατελείωτες βόλτες, να γνωρίσεις τα πιο χαρακτηριστικά φυτά της ελληνικής υπαίθρου, να παρακολουθήσεις συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής ή να πιεις ένα καφέ με θέα το απέραντο μπλε. Το ΚΠΙΣΝ είναι απλά υπέροχο. Όμως κάτι του λείπει.
Στον αρχικό σχεδιασμό περιλαμβανόταν εστιατόρια και καφέ. Για μήνες όμως λειτουργούσαν μόνο δύο καντίνες και μία καφετέρια δίπλα στο καινούργιο κολυμβητήριο. «Πότε θα ανοίξουν;» ρωτούσαμε. «Σύντομα», μας απαντούσαν.
Ώσπου τα νέα ήρθαν και είναι ευχάριστα. Το Canal Café πάνω ακριβώς στην αρχή του Καναλιού στο ΚΠΙΣΝ πρόκειται να αναλάβει το γνωστό It της Σκουφά, με minimal αισθητική και μια δημιουργική γαστρονομική πρόταση, απόλυτα εναρμονισμένη με τη λογική του ΚΠΙΣΝ και τη φιλοσοφία του It.
Και ακόμη μία έκπληξη: το μενού του Canal Café έχει επιμεληθεί ο σεφ Ανδρέας Λαγός, ο οποίος είχε άλλωστε φροντίσει και το αρχικό μενού του It όταν πρωτοάνοιξε στο Κολωνάκι. Η λογική είναι και εδώ η ίδια: αγνές πρώτες ύλες, καθαρές γεύσεις, απλές και ισορροπημένες συνταγές με φρέσκα και εποχικά υλικά. Περισσότερα θα σας πούμε πολύ (μα πολύ!) σύντομα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.