Τις Πέμπτες του καλοκαιριού τρως όσα tacos θες με €15
Τα Fridays στήνουν Taco Bars και σε πάνε ταξίδι στο Μεξικό
Αχ καλοκαιράκι…Ήλιος, χρώμα, τεκίλες, σομπρέρο, μαυρισμένοι Λατίνοι, ξανά τεκίλες, σιέστες, tacos. Είναι ωραία εδώ στο Μεξικό. Τι δεν τα έμαθες; Αχ…Καλά, άσε, θα στα πω εγώ. Αυτό το καλοκαίρι τα TGI Fridays την είδαν Μεξικό και διοργανώνουν μεξικάνικες φιέστες παντού (γκούκλαρε απλά τη λέξη mexiquila και θα καταλάβεις). Η μεξικάνικη καρδιά χτυπάει σε όλη την πόλη, αλλά σε δύο φουντωτές αυλές, χτυπάει ένα τακ πιο γρήγορα.
Κάθε Πέμπτη του καλοκαιριού στα TGI Fridays της Κηφισιάς και της Γλυφάδας, από τις 20.30 και μετά, σε περιμένουν κάτι πολύχρωμα Taco Bar. Εδώ μπορείς να απολαύσεις όσα tacos θες, μαζί και ένα cocktail mexi-quila, μόνο με €15! Το ξαναλέω: όσα μα όσα tacos θες! Και είναι πεντανόστιμα τα άτιμα…
Θα βρεις τέσσερις διαφορετικές γεύσεις και όλες θα σε κάνουν να καρδιοχτυπήσεις δυνατά: Chicken &Pepper Tacos, Chimichurri Pork Tacos με σιγομαγειρεμένο χοιρινό, Beef Brisket και Jalapeno Cream Brisket Tacos με αβοκάντο και κατσικίσιο τυρί, συνοδευόμενα από tortilla chips και Mexican salsa. Και αν δεν είσαι φαν των tacos (να το κοιτάξεις αυτό), μπορείς απλά να έρθεις για φανταστικές Margaritas και El Burro μαζί με τους amigos σου.
Οι σερβιτόροι θα σε υποδεχτούν με μεξικάνικα ονόματα, για αυτό φρόντισε να προμηθευτείς και εσύ ένα κατά την είσοδό σου. Στο κάτω-κάτω είσαι στο Μεξικό και δεν μπορείς να λέγεσαι Γιάννης ή Γιώργος. Το Juan (Χουάν) και το Carlos (Κάρλος) πιστεύω σου ταιριάζουν καλύτερα. Τέλεια. Τώρα είσαι έτοιμος για απογείωση. Σχεδόν. Πρώτα φώναξε δυνατά… “Viva la fiestaaaaaaaaa!!”.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.