Θεματα

Τις Πέμπτες του καλοκαιριού τρως όσα tacos θες με €15

Τα Fridays στήνουν Taco Bars και σε πάνε ταξίδι στο Μεξικό

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
363601-752116.jpg

Αχ καλοκαιράκι…Ήλιος, χρώμα, τεκίλες, σομπρέρο, μαυρισμένοι Λατίνοι, ξανά τεκίλες, σιέστες, tacos. Είναι ωραία εδώ στο Μεξικό. Τι δεν τα έμαθες; Αχ…Καλά, άσε, θα στα πω εγώ. Αυτό το καλοκαίρι τα TGI Fridays την είδαν Μεξικό και διοργανώνουν μεξικάνικες φιέστες παντού (γκούκλαρε απλά τη λέξη mexiquila και θα καταλάβεις). Η μεξικάνικη καρδιά χτυπάει σε όλη την πόλη, αλλά σε δύο φουντωτές αυλές, χτυπάει ένα τακ πιο γρήγορα.

Κάθε Πέμπτη του καλοκαιριού στα TGI Fridays της Κηφισιάς και της Γλυφάδας, από τις 20.30 και μετά, σε περιμένουν κάτι πολύχρωμα Taco Bar. Εδώ μπορείς να απολαύσεις όσα tacos θες, μαζί και ένα cocktail mexi-quila, μόνο με €15! Το ξαναλέω: όσα μα όσα tacos θες! Και είναι πεντανόστιμα τα άτιμα…

Θα βρεις τέσσερις διαφορετικές γεύσεις και όλες θα σε κάνουν να καρδιοχτυπήσεις δυνατά: Chicken &Pepper Tacos, Chimichurri Pork Tacos με σιγομαγειρεμένο χοιρινό, Beef Brisket και Jalapeno Cream Brisket Tacos με αβοκάντο και κατσικίσιο τυρί, συνοδευόμενα από tortilla chips και Mexican salsa. Και αν δεν είσαι φαν των tacos (να το κοιτάξεις αυτό), μπορείς απλά να έρθεις για φανταστικές Margaritas και El Burro μαζί με τους amigos σου.

Οι σερβιτόροι θα σε υποδεχτούν με μεξικάνικα ονόματα, για αυτό φρόντισε να προμηθευτείς και εσύ ένα κατά την είσοδό σου. Στο κάτω-κάτω είσαι στο Μεξικό και δεν μπορείς να λέγεσαι Γιάννης ή Γιώργος. Το Juan (Χουάν) και το Carlos (Κάρλος) πιστεύω σου ταιριάζουν καλύτερα. Τέλεια. Τώρα είσαι έτοιμος για απογείωση. Σχεδόν. Πρώτα φώναξε δυνατά… “Viva la fiestaaaaaaaaa!!”.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.