- CITY GUIDE
- PODCAST
-
35°
![4741-35213.jpg 4741-35213.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/4741-35213_0.jpg)
![36321-78863.gif 36321-78863.gif](/sites/default/files/article/2013/03/08/36321-78863.gif)
«Α Man’s rave» ο τίτλος του ντοκιμαντέρ. Ο σκηνοθέτης Μαρσέλ Μιχαλάρης καταγράφει την «ιδιόμορφη ιστορία ενός κρεοπώλη, λάτρη της
χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής, ο οποίος σχεδόν καθημερινά μετατρέπει το κατάστημα του σε night club...» και όπως ο δημιουργός δηλώνει «Το κρεοπωλείο τουΣτράτου δεν είναι ένα συνηθισμένο κατάστημα, όπου οι πελάτες απλώς αγοράζουν κρέας, αλλά ένας χώρος που παραπέμπει περισσότερο σε κάποιο πάρτι της πρώιμης Rave σκηνής.
Η ένταση της μουσικής, τα φώτα και οι ρυθμοί δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που δίνει στο κρεοπωλείο μια ξεχωριστή διάσταση. Το επάγγελμα του κρεοπώλη απαιτεί μια δύσκολη, πολύωρη καθημερινή χειρωνακτική εργασία. Ο ίδιος ο Στράτος μας αφηγείται: "...το μόνο πράγμα που δεν ήθελα να γίνω στη ζωή μου, ήταν κρεοπώλης...". Αναγκάστηκε, όμως, να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα από τα 16 του χρόνια. Ήταν ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει ο ίδιος και η οικογένειά του. Αντίδραση σε αυτή την επιβολή, ίσως να ήταν η ανακάλυψη της «άλλης αγάπης» του, της μουσικής. Η ηλεκτρονική χορευτική μουσική μπήκε στη ζωή του στις αρχές της δεκαετίας του ’90, και από τότε μέχρι σήμερα παραμένει πιστός θαυμαστής της.
Τις δύο αυτές «εμμονές», «αγάπες», επιλογές ζωής, ο Στράτος κατάφερε να τις συνδυάσει. Μάστορας του κρέατος και εραστής της μουσικής κατόρθωσε να τα κάνει να συνυπάρξουν. Έτσι, μέσα από τους ήχους της μουσικής και τα παιχνίδια του φωτός, που έχει εγκαταστήσει στο κατάστημά του, κάνει την αγορά του κρέατος να φαντάζει σουρεαλιστική πράξη.Τελικά ο Στράτος, που ένιωθε πολύ μεγάλος στα 16 του, στα 42 του νιώθει
παιδί;»
Δείτε το trailer εδώ
Το ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα στον κινηματογράφο Φαργκάνη στη Θεσσαλονίκη (21/3).
Για περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του www.mansravemovie.com/
Διαβάστε παλιότερο θέμα της Taste Voice εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ψήνονται στη σχάρα κατευθείαν από το ποτάμι, ή τηγανίζονται για τους μερακλήδες
Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό
«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»
Μπαίνουμε στην κουζίνα και μαγειρεύουμε με διάσημα τοπικά προϊόντα από 30 γωνιές της Ελλάδος
Λαχταριστά μπέργκερς, φοβερές πίτσες, άπαιχτα σουβλάκια, ακόμα και σπιτικό φαγητό, όλα είναι εδώ
Φτιάξε και απόλαυσε τις καλύτερε μακαρονάδες ενόψη Ολυμπιακών Αγώνων
Για σουβλάκια, πίτσα, burger ή ό,τι σου έρθει στο μυαλό, μπες στο fagi.gr
Aυθεντικές ιταλικές γεύσεις, μαμαδίστικα πιάτα και American street food
Συνταγές βασισμένες στην εποχικότητα, άριστες πρώτες ύλες και value for money τιμές
Η νέα street food λιχουδιά της Αθήνας συμβαίνει στο Fuddy Duddy Pizza, στην οδό Λέκκα
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχει γεύση «πανάκριβη», εστέτ και γκουρμέ
Στο κέντρο της Χώρας, θα το εντοπίσεις και θα το αγαπήσεις αμέσως
Εδώ δεν θα φας «χθεσινό» παγωτό, μόνο υπέροχες γεύσεις με χαμηλά λιπαρά και τόσο όσο ζάχαρη, που φτιάχτηκαν την ημέρα που θα το επισκεφθείς
Ένας ολόκληρος κόσμος νοστιμιάς, πλασμένος από υλικά του πιο λαχταριστού ονείρου
Θα δοκιμάσεις εξαιρετικό French Toast με βατόμουρα και κρέμα πατισερί, αλλά και αλμυρά αβγοπιάτα και φρέσκα σάντουιτς.
Εδώ το φαγητό είναι μοίρασμα που φέρνει κοντά την παρέα και τα cocktails είναι κλασικά και δημιουργούνται με βάση τις αυθεντικές συνταγές
Ξεκινά με γευστικό και αρωματικό πρωινό και εκλεκτούς καφέδες, συνεχίζοντας με δροσιστικά και απολαυστικά cocktails
Cocktails, μοναδική θέα, και αξέχαστα βράδια
Ο σεφ του εστιατορίου The Lost Sheep εξηγεί γιατί στα πιάτα του γεύεσαι τη γαστρονομική κουλτούρα της πατρίδας του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.