Θεματα

Ο Nobu Matsuhisa για λίγες μέρες στην Ελλάδα!

Συνάντησε το διάσημο σεφ από κοντά στο 14ο Nobu Food Festival

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
363069-751033.jpg

Ο Nobu Matsuhisa, αστέρι λαμπερό της διεθνούς γαστρονομίας, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τα εστιατόριά του, διασκορπισμένα στις μητροπόλεις του κόσμου, είναι γνωστά για την εξαιρετική fusion κουζίνα τους και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά τους.

Αυτό τον σεφ-ίνδαλμα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά στο 14ο ετήσιο Nobu Food Festival, που θα πραγματοποιηθεί στο Matshuhisa της Μυκόνου από τις 18 έως τις 22  Ιουλίου. Όσοι παρευρεθούν θα δοκιμάσουν πρώτοι τα νέα πιάτα του καλοκαιρινού μενού, βασισμένα στις τεχνικές του Nobu και στα τοπικά προϊόντα της Μυκόνου. Όχι μόνο όμως. Ο ίδιος ο τιτάνιος σεφ, θα είναι εκεί αυτοπροσώπως και διαθέσιμος να μοιραστεί μερικά από τα μαγειρικά μυστικά του με όσους το επιθυμούν.

*Απαραίτητη η κράτηση. Για κρατήσεις πατήστε εδώ ή επικονωνήστε στο 22890 27362

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.