- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Ο Nobu Matsuhisa για λίγες μέρες στην Ελλάδα!
Συνάντησε το διάσημο σεφ από κοντά στο 14ο Nobu Food Festival
Ο Nobu Matsuhisa, αστέρι λαμπερό της διεθνούς γαστρονομίας, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τα εστιατόριά του, διασκορπισμένα στις μητροπόλεις του κόσμου, είναι γνωστά για την εξαιρετική fusion κουζίνα τους και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά τους.
Αυτό τον σεφ-ίνδαλμα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά στο 14ο ετήσιο Nobu Food Festival, που θα πραγματοποιηθεί στο Matshuhisa της Μυκόνου από τις 18 έως τις 22 Ιουλίου. Όσοι παρευρεθούν θα δοκιμάσουν πρώτοι τα νέα πιάτα του καλοκαιρινού μενού, βασισμένα στις τεχνικές του Nobu και στα τοπικά προϊόντα της Μυκόνου. Όχι μόνο όμως. Ο ίδιος ο τιτάνιος σεφ, θα είναι εκεί αυτοπροσώπως και διαθέσιμος να μοιραστεί μερικά από τα μαγειρικά μυστικά του με όσους το επιθυμούν.
*Απαραίτητη η κράτηση. Για κρατήσεις πατήστε εδώ ή επικονωνήστε στο 22890 27362
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.