- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ο Nobu Matsuhisa για λίγες μέρες στην Ελλάδα!
Συνάντησε το διάσημο σεφ από κοντά στο 14ο Nobu Food Festival
Ο Nobu Matsuhisa, αστέρι λαμπερό της διεθνούς γαστρονομίας, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τα εστιατόριά του, διασκορπισμένα στις μητροπόλεις του κόσμου, είναι γνωστά για την εξαιρετική fusion κουζίνα τους και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά τους.
Αυτό τον σεφ-ίνδαλμα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά στο 14ο ετήσιο Nobu Food Festival, που θα πραγματοποιηθεί στο Matshuhisa της Μυκόνου από τις 18 έως τις 22 Ιουλίου. Όσοι παρευρεθούν θα δοκιμάσουν πρώτοι τα νέα πιάτα του καλοκαιρινού μενού, βασισμένα στις τεχνικές του Nobu και στα τοπικά προϊόντα της Μυκόνου. Όχι μόνο όμως. Ο ίδιος ο τιτάνιος σεφ, θα είναι εκεί αυτοπροσώπως και διαθέσιμος να μοιραστεί μερικά από τα μαγειρικά μυστικά του με όσους το επιθυμούν.
*Απαραίτητη η κράτηση. Για κρατήσεις πατήστε εδώ ή επικονωνήστε στο 22890 27362
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το νέο Business Lunch Menu κάνει το διάσημο εστιατόριο προσιτό σε όλους
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Hot εστιατόρια, λαχταριστά street food στέκια και λαμπερά ξενοδοχεία
Ένα ξεχωριστό pop-up bakery στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου St. George Lycabettus
Δεν έχει σημασία αν το δώρο είναι μικρό ή μεγάλο… Σημασία έχει η όμορφη κίνηση του να προσφέρεις, είτε αυτό είναι κάτι ακριβό είτε απλώς μια μακαρονάδα
Καλοφτιαγμένο, καθημερινό φαγητό, με συνέπεια και χωρίς περιττές εντυπώσεις
Τρεις εμβληματικοί χώροι, τρεις διαφορετικές προτάσεις διασκέδασης για αυτές τις γιορτές
Βουτυρένιοι κουραμπιέδες, λαχταριστά μελομακάρονα, αφράτα πανετόνε και πολλές ακόμα λιχουδιές
Από ξηρούς καρπούς μέχρι εκλεκτά τυριά και βιολογικό κρέας
Τα αστεράτα ξενοδοχεία και τα καλά εστιατόρια της Αθήνας έχουν ήδη ετοιμάσει τα εορταστικά μενού τους και μας περιμένουν για αξέχαστες βραδιές
Εδώ θα ανακαλύψεις τα αγαπημένα γλυκά των γιορτών
Οι έμπειροι σοκολατιέ, Ιωάννα και Δημήτρης, δημιουργούν σοκολατάκια bonbon, με γεμίσεις από πραλίνες, ganache και φρέσκα ζελέ φρούτων, χρησιμοποιώντας σοκολάτα υψηλής ποιότητας
Η ιδανική πρόταση για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!
Στα ράφια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους τα μελομακάρονα, ζουμερά και αρωματικά, και οι κουραμπιέδες με φρέσκο ελληνικό βούτυρο, την ίδια συνταγή που τιμά ο φούρνος εδώ και δεκαετίες
Όλα τα γλυκά που λαχταράς για το γιορτινό τραπέζι
Ένα από τα πλέον ιστορικά ζαχαροπλαστεία της πόλης, με τρία καταστήματα
Ένα σύγχρονο γαστρονομικό concept με έδρα το Μονακό, που εστιάζει στο private dining, τα themed dinners και τις cooking classes
Θα βρείτε εκλεκτά τυριά, ανάμεσά τους μια μεγάλη ποικιλία από φέτα αλλά και κασέρι, με εκείνη τη γεύση που θυμούνται οι παλιοί, βούτυρο γάλακτος, ιδανικό για τους χριστουγεννιάτικους κουραμπιέδες, αληθινό στραγγιστό γιαούρτι και άλλα πολλά
Τα εκλεκτά βιολογικά κρέατα των ευβιότοπων είναι εγγύηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.