- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Στα πλαίσια του «Όλη η Ελλάδα στο πιάτο» η Αίγλη συνεχίζει τα γαστριμαργικά αφιερώματα σε τοπικές κουζίνες. Έτσι, από τις 12 έως τις 19 Μαρτίου, η Τασία Μηλιώνη, μαγείρισσα στο εστιατόριο του πολυχώρου «Αρκαδιανή», (με έδρα το χωριό Ψάρι Γορτυνίας), παρέα με τον σεφ Μάκη Κοντοκώστα του εστιατορίου και σε συνεργασία με τη βιοτεχνία παραδοσιακών γλυκών & ζυμαρικών, «Αρκαδιανή», παρουσιάζουν ένα μενού που θα συνδυάσει μερικά από τα καλύτερα προϊόντα της Αρκαδίας, όπως τραχανοκεφτέδες, καρυδομπουκιές και σκαλτσουνάκια γεμιστά με καρύδια και μέλι, σαλάτα με δύο λάχανα και ξερά σύκα γεμιστά με καρύδι , κόκορα με χυλοπίτες "σπιρτάκι", καρυδόπιτα με γλυκό του κουταλιού περγαμόντο. Την παρουσίαση θα κάνει η food editor Ελένη Ψυχούλη και το μενού ( 5 πιάτα με 3 ποτήρια κρασί / άτομο) είναι στην τιμή των 25,00€/ άτομο.
Κήπος Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας), 210.33.69.364, 210.33.69.300, Ελεύθερο παρκινγκ.
Καθημερινά, βράδυ (20:00-01:00) –Σάββατο & Κυριακή και Μεσημέρι, Δευτέρα Κλειστά