Θεματα

Chocolatata μέχρι τελικής πτώσης

Cheesecake, κολασμένα cupcakes, φανταστική λεμονόπιτα και άλλες αμαρτωλές ιστορίες 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
362131-749407.jpg

Ένα γλυκύτατο καφέ-ζαχαροπλαστείο που μας ήρθε πριν λίγο καιρό από την Κεφαλονιά, προτείνοντάς μας εξαιρετικές γεύσεις. Στο φωτεινό και πολύ όμορφο περιβάλλον του, δημιούργημα της αρχιτεκτόνισσας και διακοσμήτριας, Μαρίας Σκιαδαρέση, θα απολαύσετε χειροποίητα γλυκά φτιαγμένα από άριστες πρώτες ύλες, όπως υπέροχη μηλόπιτα, cheesecake και cupcakes σε διάφορες γεύσεις, φανταστική λεμονόπιτα, κλασικές σοκολατίνες και πολλά άλλα, μαζί με πολύ καλό καφέ, φρέσκους χυμούς και άλλα ροφήματα.

Δίπλα σε αυτά προσθέστε και τα διάφορα σνακ, όπως την πεντανόστιμη αλμυρή τάρτα και επισκεφθείτε το καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Extra tip: Ρωτήστε για το γλυκό ημέρας και παραγγείλετε οτιδήποτε θέλετε, από κουλουράκια μέχρι τούρτα, για το σπίτι.

Παπαδιαμαντοπούλου 138, Ζωγράφου, 210 7772690, Fb: Chocolatata Athens

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.