Θεματα

Chocolatata μέχρι τελικής πτώσης

Cheesecake, κολασμένα cupcakes, φανταστική λεμονόπιτα και άλλες αμαρτωλές ιστορίες 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
362131-749407.jpg

Ένα γλυκύτατο καφέ-ζαχαροπλαστείο που μας ήρθε πριν λίγο καιρό από την Κεφαλονιά, προτείνοντάς μας εξαιρετικές γεύσεις. Στο φωτεινό και πολύ όμορφο περιβάλλον του, δημιούργημα της αρχιτεκτόνισσας και διακοσμήτριας, Μαρίας Σκιαδαρέση, θα απολαύσετε χειροποίητα γλυκά φτιαγμένα από άριστες πρώτες ύλες, όπως υπέροχη μηλόπιτα, cheesecake και cupcakes σε διάφορες γεύσεις, φανταστική λεμονόπιτα, κλασικές σοκολατίνες και πολλά άλλα, μαζί με πολύ καλό καφέ, φρέσκους χυμούς και άλλα ροφήματα.

Δίπλα σε αυτά προσθέστε και τα διάφορα σνακ, όπως την πεντανόστιμη αλμυρή τάρτα και επισκεφθείτε το καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Extra tip: Ρωτήστε για το γλυκό ημέρας και παραγγείλετε οτιδήποτε θέλετε, από κουλουράκια μέχρι τούρτα, για το σπίτι.

Παπαδιαμαντοπούλου 138, Ζωγράφου, 210 7772690, Fb: Chocolatata Athens

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.