- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ό,τι πιο καλοκαιρινό μπορείς να φας 11 ορόφους πάνω από την πόλη
Olive Garden με νέο, άκρως δροσερό μενού
Έντεκα ορόφους πάνω από το έδαφος το αεράκι φυσάει δροσερό, ο Λυκαβηττός είναι μια ανάσα μακριά και η Αθήνα μοιάζει ήσυχη. Στο εστιατόριο Olive Garden του ξενοδοχείου Τιτάνια δεν ακούς τη βουή της Πανεπιστημίου ακριβώς από κάτω σου, δεν νιώθεις τη ζέστη, ούτε τίποτα άλλο. Κοιτάς μόνο τον ορίζοντα και ταξιδεύεις. Καλύτερη ώρα για ταξίδια, αυτή του δειλινού.
Ο σεφ του εστιατορίου, Χρήστος Τζιλήρας δημιουργεί πάντα μενού που πατάνε γερά στα ελληνικά ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα. Έτσι, στο πιάτο σου φτάνουν όλες –κυριολεκτικά- οι γεύσεις της Ελλάδας. Το «Καρπούζι- μοτσαρέλα» Κερκίνης με baby ρόκα, νεροκάρδαμο και ντρέσινγκ με θυμαρίσιο μέλι και δυόσμο, τα κολοκυθάκια με θαλασσινά, βιολογικό πλιγούρι και μάραθο αυγολέμονο και το γεμιστό κοτόπουλο με μελιτζάνα, θυμάρι και ταλαγάνι, σερβιρισμένο με πουρέ ψητής πιπεριά Φλωρίνης είναι μόνο μερικά από τα καινούργια πιάτα του νέου καλοκαιρινού μενού του Olive Garden. Μπορείς να τα ανακαλύψεις όλα, μπορείς όμως να πας απλά και μόνο για να πιεις το ποτό σου ή κάποιο από τα signature cocktails με φόντο αυτή τη συγκλονιστική θέα.
Ωράριο λειτουργίας Olive Garden:
Εστιατόριο: 12:00πμ–12:30πμ, Bar:10:00πμ 2:00πμ
Τιμή ποτού από 8€
Τιμή φαγητού από 18€
Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, 2103326260
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Ένα από τα ομορφότερα σημεία να απολαύσεις τη θέα της Ακρόπολης
Πρώτος καλεσμένος ο Γρηγόρης Χέλμης την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου
Τα μέλια των Τομ Κορόγιαννου και Νίκου Καλδάνη θα έπρεπε να κάνουν ήδη διεθνή καριέρα
Αν προορισμός σου είναι η Αράχοβα, η Ιτέα ή το Γαλαξίδι, μείνε στη Λιβαδειά!
Σοκολατόπιτες, γαλακτομπούρεκο και θεϊκό προφιτερόλ. Αυτά τα ζαχαροπαλστεία έχουν τα γλυκά που ονειρεύεσαι
Ένα gelato bar με υπέροχη αισθητική και πολλές λιχουδιές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.