Το Beer Way είναι η μπιραρία που ονειρευόσουν
Εδώ θα πιεις μερικές από τις καλύτερες μπίρες του κόσμου
Μια μπιραρία όπως θα ήθελες και πρέπει να είναι. Με τις καλύτερες μπίρες όλου του κόσμου, ξανθιές, μαύρες, χωρίς αλκοόλ, στο σύνολό τους περισσότερες από 120 ετικέτες, αν σε αυτές προσθέσεις και τις περίπου 15 ελληνικές μικροζυθοποιίες οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν κερδίσεις τις εντυπώσεις.
Σε αυτές βάλε και 11 βαρέλια και ρίξε μια ματιά στο πλούσιο μενού, για να τις συνοδεύσεις με λουκάνικα, ποικιλίες, τυριά και αλλαντικά, κότσι, burgers και οτιδήποτε άλλο ταιριάζει με την αγαπημένη σου μπίρα. Το Beer Way που πολύ πρόσφατα έκλεισε τα 5 του χρόνια, είναι όμορφο, ξύλινο, με ένα πανέμορφο κήπο και ωραίες μουσικές.
Κύπρου 2& Σωκράτους, Μελίσσια, 211 2125430, Fb: Beer Way
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.