Θεματα

Την Παρασκευή θα χορτάσεις παγωτό

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Κηφισιά

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
358940-743831.jpg

Θέλεις να δοκιμάσεις υπέροχα cupcakes με σοκολάτα, αγριοκέρασο και καραμέλα, ή με σταγόνες σοκολάτας και πραλίνα φουντουκιού; Μήπως θα σου άρεσε καλύτερα να διαλέξεις μία από τις 40 γεύσεις παγωτού από 100% φρέσκο γάλα παραγωγών της Αχαΐας; Ή ακούγεται καλύτερο ένα ποτηράκι με μους λευκής σοκολάτας, λιωμένα φουντούκια, στρώση πραλίνας και επικάλυψη gianduja chocolate;

Για να σου λυθούν όλες οι γλυκές απορίες και να μην σου μείνει κανένα σοκολατένιο απωθημένο, την Παρασκευή 16 Ιουνίου από τις 19.30 και μετά μπορείς να σπεύσεις κάτω από τα πλατάνια της οδού Δροσίνη 18 και Κασσαβέτη στην Κηφισιά. Εκεί, ανοίγει μετά μουσικής τις πύλες του το Caravel Κηφισιάς. 

Άλλωστε αν ήσουν Πατρινιός θα είχες ήδη δοκιμασει τα γλυκά της Caravel Patisserie, της πιο διάσημης αλυσίδας ζαχαροπλαστείων στην Αχαΐα με μεγάλο σουξέ στα παγωτά. Τώρα, και στην Αθήνα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.