Θεματα

Την Παρασκευή θα χορτάσεις παγωτό

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Κηφισιά

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
358940-743831.jpg

Θέλεις να δοκιμάσεις υπέροχα cupcakes με σοκολάτα, αγριοκέρασο και καραμέλα, ή με σταγόνες σοκολάτας και πραλίνα φουντουκιού; Μήπως θα σου άρεσε καλύτερα να διαλέξεις μία από τις 40 γεύσεις παγωτού από 100% φρέσκο γάλα παραγωγών της Αχαΐας; Ή ακούγεται καλύτερο ένα ποτηράκι με μους λευκής σοκολάτας, λιωμένα φουντούκια, στρώση πραλίνας και επικάλυψη gianduja chocolate;

Για να σου λυθούν όλες οι γλυκές απορίες και να μην σου μείνει κανένα σοκολατένιο απωθημένο, την Παρασκευή 16 Ιουνίου από τις 19.30 και μετά μπορείς να σπεύσεις κάτω από τα πλατάνια της οδού Δροσίνη 18 και Κασσαβέτη στην Κηφισιά. Εκεί, ανοίγει μετά μουσικής τις πύλες του το Caravel Κηφισιάς. 

Άλλωστε αν ήσουν Πατρινιός θα είχες ήδη δοκιμασει τα γλυκά της Caravel Patisserie, της πιο διάσημης αλυσίδας ζαχαροπλαστείων στην Αχαΐα με μεγάλο σουξέ στα παγωτά. Τώρα, και στην Αθήνα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.