- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
“Κρασί, μέλι, λάδι, ελιά” στο Άλσος Περιστερίου
Η παράδοση της μεσογειακής διατροφής στο καταπράσινο άλσος


Κεράσματα για όλους, γεύσεις απ’την Ελλάδα, μέλι, λάδι, βότανα, προϊόντα μεσογειακής διατροφής, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, αμπέλια. Όλα αυτά περιμένουν όσους επισκεφτούν την έκθεση "Κρασί - Μέλι - Λάδι - Ελιά” στο πανέμορφο Άλσος Περιστερίου από σήμερα 9 Ιουνίου έως τις 18 του μηνός.
Παιδιά και μεγάλοι θα έρθουν σε επαφή με τους βασικούς πυλώνες της μεσογειακής μας διατροφής, με ξεχωριστά αφιερώματα κάθε μέρα, παιχνίδια, μαγειρικές και κατασκευές.
Info: Άλσος Περιστερίου, Σταθμός Μετρό: Ανθούπολη. Ώρες λειτουργίας Δευ-Παρ 17:00-22:00, Σαβ-Κυρ 10:00-14:00 & 17:00-22:00. Είσοδος ελεύθερη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
Συναντήσαμε τον σεφ της Γαλλικής Πρεσβείας και τον γνωστό Chef Pâtissier, λίγο πριν την εβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας Merci Chef!
Ο σωστός τρόπος να γεμίσεις μπαταρίες για την εβδομάδα που ακολουθεί
Κρουασάν, προφιτερόλ και γαλλικές σπεσιαλιτέ
Καθετί στα ράφια και στις προθήκες του εξαιρετικού αυτού delicatessen μοιάζει πολύτιμο – και είναι
Ολόφρεσκο και λαχταριστό, φτιάχνεται μπροστά στα μάτια μας
Δύσκολα μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε τόσες λιχουδιές
Aυθεντικά γαλλικά κρουασάν, ονειρεμένα γλυκά και χειροποίητο gelato
Εδώ που κάθε μέρα ξεφουρνίζεται μια μικρή Γαλλία για εσένα μόνο
Τιμή και δόξα στα σερμπέτικα του βορρά
Ελλάδα και Γαλλία συναντιούνται σε μια γιορτή γεμάτη γεύσεις και αρώματα από βραβευμένους σεφ. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.
Αστέρια Michelin, τίτλοι κύρους και αμέτρητες ώρες δημιουργίας σε γαλλικές κουζίνες
Από τον Τσελεμεντέ στο «δείξε μου τί τρως»
Η γιορτή που οι καλοφαγάδες περιμένουν όλο τον χρόνο είναι εδώ
Νέο βιβλίο αποκαλύπτει όσα είχε μοιραστεί με τη βοηθό του για την απιστία με την Αρτζέντο
Η ανάγκη γέννησε κάποιες από τις πιο μερακλίδικες γεύσεις της Σαρακοστής (και όχι μόνο)
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.