Θεματα

“Κρασί, μέλι, λάδι, ελιά” στο Άλσος Περιστερίου

Η παράδοση της μεσογειακής διατροφής στο καταπράσινο άλσος 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
358396-742320.jpg

Κεράσματα για όλους, γεύσεις απ’την Ελλάδα, μέλι, λάδι, βότανα, προϊόντα μεσογειακής διατροφής, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, αμπέλια. Όλα αυτά περιμένουν όσους επισκεφτούν την έκθεση "Κρασί - Μέλι - Λάδι - Ελιά” στο  πανέμορφο Άλσος Περιστερίου από σήμερα 9 Ιουνίου έως τις 18 του μηνός. 

Παιδιά και μεγάλοι θα έρθουν σε επαφή με τους βασικούς πυλώνες της μεσογειακής μας διατροφής, με ξεχωριστά αφιερώματα κάθε μέρα, παιχνίδια, μαγειρικές και κατασκευές. 

Info: Άλσος Περιστερίου, Σταθμός Μετρό: Ανθούπολη.  Ώρες λειτουργίας Δευ-Παρ 17:00-22:00, Σαβ-Κυρ 10:00-14:00 & 17:00-22:00. Είσοδος ελεύθερη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.