- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°


Πολύχρωμες ομπρέλες κουνιούνται στο καλοκαιρινό αεράκι της Αιόλου. Latin και salsa μουσικές ακούγονται όλο και πιο δυνατά. Το party έχει αρχίσει. To Mama Roux είναι γνωστό για τρία πράγματα: για την ακαταμάχητη και αυθεντική multi-ethnic κουζίνα του, για τον πολυπολιτισμικό του χαρακτήρα και για τα street food parties του που πάντα γίνονται talk of the town. Και η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου είναι ταυτισμένη με το ultimate street food party, την απόλυτη μεξικάνικη γιορτή που βγάζει τα τσουκάλια στον πεζόδρομο της Αιόλου και απλώνει τις ερεθιστικές μυρωδιές σε όλο το κέντρο.
To Σάββατο 10 Ιουνίου ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε «πειραγμένες» μεξικάνικες συνταγές: Shrimp Tostadas, Pork & Beans Tamale Pie, Chipotle Chicken Burrito, Cuitlacole Quesadilla Veggie, Korean Pulled Pork Tacos, Chili con Carne Bowl και άλλα (πολύ) ωραία. Εννοείται ότι από μια ξέφρενη μεξικάνικη γιορτή δεν λείπουν ούτε τα cocktails (Margarita, Chilly Paloma κ.α.), ούτε και η μουσική. Η διεθνούς φήμης μεξικανή τραγουδίστρια Martha Moreleón θα τραγουδήσει live σε salsa, cumbia και latin ρυθμούς, δίνοντας τον ρυθμό στο πιο multi-culti street food event του καλοκαιριού. Από τις 21.00.
Αιόλου 48, 213 0048382, Fb: Mama Roux
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κρουασάν, προφιτερόλ και γαλλικές σπεσιαλιτέ
Καθετί στα ράφια και στις προθήκες του εξαιρετικού αυτού delicatessen μοιάζει πολύτιμο – και είναι
Ολόφρεσκο και λαχταριστό, φτιάχνεται μπροστά στα μάτια μας
Δύσκολα μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε τόσες λιχουδιές
Aυθεντικά γαλλικά κρουασάν, ονειρεμένα γλυκά και χειροποίητο gelato
Εδώ που κάθε μέρα ξεφουρνίζεται μια μικρή Γαλλία για εσένα μόνο
Συναντήσαμε τον σεφ της Γαλλικής Πρεσβείας και τον γνωστό Chef Pâtissier, λίγο πριν την εβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας Merci Chef!
Τιμή και δόξα στα σερμπέτικα του βορρά
Ελλάδα και Γαλλία συναντιούνται σε μια γιορτή γεμάτη γεύσεις και αρώματα από βραβευμένους σεφ. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.
Αστέρια Michelin, τίτλοι κύρους και αμέτρητες ώρες δημιουργίας σε γαλλικές κουζίνες
Από τον Τσελεμεντέ στο «δείξε μου τί τρως»
Η γιορτή που οι καλοφαγάδες περιμένουν όλο τον χρόνο είναι εδώ
Νέο βιβλίο αποκαλύπτει όσα είχε μοιραστεί με τη βοηθό του για την απιστία με την Αρτζέντο
Η ανάγκη γέννησε κάποιες από τις πιο μερακλίδικες γεύσεις της Σαρακοστής (και όχι μόνο)
Το αγαπημένο κέρασμα των τσάρων, και πώς το δοκίμασα πρώτη φορά, χωρίς να έχω καμία σχέση με τσάρους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.