- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Η Βόλτα στα Κάτω Πετράλωνα πρώτα μας ξεσηκώνει με το όνομά της κι ύστερα με τις μυρωδιές της κουζίνας της. Στο πολύ χαριτωμένο εστιατόριο αρέσει πολύ η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, αλλά η Ελισάβετ στην κουζίνα αγαπά να την πειράζει πού και πού.
Από τα καινούργια πιάτα του μενού δοκιμάσαμε μια μεσογειακή μακαρονάδα με φρέσκο στριφτάρι Χίου, κολοκύθια, μελιτζάνα, μανιτάρια, ντοματίνια και βασιλικό που, γενικώς, μας θύμισε πόσο αγαπάμε τις ανοιξιάτικες βόλτες.
Για αυτό και θα κάνουμε άλλη μία αύριο, Πέμπτη 8 Ιουνίου για να δοκιμάσουμε όλα αυτά τα νόστιμα πιάτα της Ελισάβετ που αγαπήσαμε, αλλά και να δούμε και…Θέατρο Σκιών με το οποίο μεγαλώσαμε. Στις 21.30 ακριβώς αρχίζει η καυστική σάτιρα «Ο Καραγκιόζης πληρώνει» με τον Άθω Δανέλλη. Η μαρκίζα γράφει «Θεατροκλινική Καραγκιόζη - δραστική θεραπεία γέλιου για την μελαγχολία και την κατάθλιψη. Αποτελέσματα εγγυημένα».
Ιπποθοντιδών 10 & Κειριαδών, Κάτω Πετράλωνα, 210 3459172, Fb: Εστιατόριο Βόλτα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.