Θεματα

Μια νόστιμη Βόλτα και Καραγκιόζης

Το αγαπημένο εστιατόριο παρουσιάζει Θέατρο Σκιών

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
357917-741520.jpg

Η Βόλτα στα Κάτω Πετράλωνα πρώτα μας ξεσηκώνει με το όνομά της κι ύστερα με τις μυρωδιές της κουζίνας της. Στο πολύ χαριτωμένο εστιατόριο αρέσει πολύ η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, αλλά η Ελισάβετ στην κουζίνα αγαπά να την πειράζει πού και πού.

Από τα καινούργια πιάτα του μενού δοκιμάσαμε μια μεσογειακή μακαρονάδα με φρέσκο στριφτάρι Χίου, κολοκύθια, μελιτζάνα, μανιτάρια, ντοματίνια και βασιλικό που, γενικώς, μας θύμισε πόσο αγαπάμε τις ανοιξιάτικες βόλτες.

Για αυτό και θα κάνουμε άλλη μία αύριο, Πέμπτη 8 Ιουνίου για να δοκιμάσουμε όλα αυτά τα νόστιμα πιάτα της Ελισάβετ που αγαπήσαμε, αλλά και να δούμε και…Θέατρο Σκιών με το οποίο μεγαλώσαμε. Στις 21.30 ακριβώς αρχίζει η καυστική σάτιρα «Ο Καραγκιόζης πληρώνει» με τον Άθω Δανέλλη. Η μαρκίζα γράφει «Θεατροκλινική Καραγκιόζη - δραστική θεραπεία γέλιου για την μελαγχολία και την κατάθλιψη. Αποτελέσματα εγγυημένα».   

Ιπποθοντιδών 10 & Κειριαδών, Κάτω Πετράλωνα, 210 3459172, Fb: Εστιατόριο Βόλτα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.