- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Οι New York Times βάζουν στη χωριάτικη καρπούζι και γίνεται viral
Εντάξει καρπούζι με φέτα, αλλά καρπούζι με…ξύδι;
Πρόσφατα το blog μαγειρικής των New York Times (NYT Cooking) δημοσίευσε ένα άρθρο με συνταγές για καλοκαιρινές σαλάτες. Από αυτό δεν απουσίαζε η δημοφιλής “Greek Salad”, ή αλλιώς η αγαπημένη μας χωριάτικη. Μόνο που αυτή η χωριάτικη δεν ήταν ακριβώς όπως την ξέρουμε. Στη συνταγή, οι New York Times αντικατέστησαν την ντομάτα με…καρπούζι! Το αποτέλεσμα; 4.000 likes, 200 σχόλια και χιλιάδες share μέσα σε λίγες μόνο ώρες.
Ακολουθεί η συνταγή:
3 φλιτζάνια καρπούζι σε κυβάκια
2 μεγάλες ντομάτες σε φέτες
1 μέτριο αγγούρι, ψιλοκομμένο
1 μικρό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι ελιές
½ φλιτζάνι θρυμματισμένη φέτα
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και μέντα (προαιρετικά)
ελαιόλαδο και ξύδι
αλάτι, πιπέρι
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.