Θεματα

Η 2η Γιορτή Μπίρας του Βύρωνα είναι εδώ!

Σε αυτό το φεστιβάλ πίνουμε μπίρες μετά μουσικής

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
355652-736954.jpg

Πες μου ότι έχεις πάει έστω και σε μία συναυλία χωρίς μπίρα και δεν θα σε πιστέψω. Γι αυτό, το συγκεκριμένο φεστιβάλ μιλάει στην καρδιά μας. Μιλάμε για τέσσερις μέρες μουσικής που ξεκινούν με rock, jazz και swing και φτάνουν μέχρι τα ρεμπέτικα. Αλλά κυρίως μιλάμε για μπίρα. Δηλαδή, για πολλή μπίρα. Αυτή, βλέπεις, είναι η 2η Γιορτή Μπίρας του Βύρωνα και θα κάνει πάταγο!

Το φεστιβάλ ξεκινάει αυτή την Πέμπτη 25 Μαΐου στο Θέατρο Βράχων και ολοκληρώνεται την Κυριακή 28 Μαΐου. Τι λες; Σου φτάνουν οι μέρες για να δοκιμάσεις και τις 150 ετικέτες; Α! Και 60 drafts, να τα λέμε και αυτά…Αν πάλι νομίζεις ότι μόνο εσύ μπορείς να φτιάξεις την απόλυτη μπίρα, το φεστιβάλ έχει προβλέψει και για αυτό! Το σεμινάριο οικιακής ζυθοποίησης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27/5 στις 19.30 και είναι σπέσιαλ αφιερωμένο σ’ εσένα. Εδώ ο τρομερός γνώστης Πωλ Εμμανουηλίδης από το Beer Deli θα σε μυήσει στην οικιακή ζυθοποίηση, φτιάχνοντας μπίρα επί τόπου!

Επειδή όμως μπίρα χωρίς μεζέ δεν γίνεται, στο φεστιβάλ θα υπάρχουν αρκετές προτάσεις street food (αχνιστά λουκάνικα κανείς;;). Όσο για το μουσικό κομμάτι αρκεί να πούμε ότι η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Αγγελική Τουμπανάκη, η Πέννυ Μπαλτατζή, ο Μανώλης Πάππος και η Ανατολή Μαργιόλα, ο Haig Yazdjian, ο Στάθης Άννινος με την Άννα Λινάρδου και οι παραδοσιακοί Σκορδαλός και Επιτροπάκης είναι μόνο κάποιοι από τους συμμετέχοντες! Κάθε μέρα θα γίνονται τρεις συναυλίες (δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα εδώ). Λοιπόν ναι, αυτή είναι σίγουρα μια πρώτης τάξεως δικαιολογία για να πιούμε (πάλι) μπίρες.

INFO

2η Γιορτή Μπίρας Βύρωνα: 25/5-28/5

Εισιτήρια

Ημερήσιο εισιτήριο: €5

Εισιτήριο για όλες τις ημέρες του φεστιβάλ: €12

Περισσότερες πληροφορίες: www.beerfest.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.