Θεματα

Τις καλοκαιρινές Κυριακές πίνουμε μπίρες

Οι κυριακάτικες Εμbeerίες επιστρέφουν στο Barley Cargo

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
355095-736107.jpg

Κάπου εκεί, στην αρχή της Κολοκοτρώνη, δίνουν το ραντεβού τους οι φανατικοί μπιρόφιλοι της πόλης. Το Barley Cargo είναι από τις μπιραρίες που τις χαίρεσαι. Ενημερωμένη, ευδιάθετη και σπιρτόζα έχει πάντα κάτι νέο να σου σερβίρει. Κυρίως γιατί οι ιδιοκτήτες της υπερ-αγαπούν τις μπίρες και όλο σκαλίζουν την επικράτεια για να ανακαλύψουν καινούργιες μικροζυθοποιίες που αξίζει να γνωρίζεις.

Κάθε χρόνο λοιπόν διοργανώνουν ένα μίνι φεστιβάλ μπίρας με σκοπό να μας συστήσουν όλες αυτές τις δροσερές τους ανακαλύψεις. Οι «Κυριακάτικες Εμbeerίες» ξεκινούν αυτή την Κυριακή, 21 Μαΐου, και ολοκληρώνονται την Κυριακή, 25 Ιουνίου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάθε Κυριακή θα κάνεις μια ωραία βόλτα στο κέντρο για να δοκιμάσεις από μια καινούργια μπίρα που (μάλλον) δεν έχεις ξανακούσει. Οι μπίρες που θα παρουσιαστούν είναι η Χάρμα από τα Χανιά (21/5), η Ληθένια από τα Τρίκαλα (28/5), η Magna από την Ηλεία (4/6), η Στάλα από τα Γιάννενα (11/6), η αθηναϊκή Noctua (18/6) και η Sparta από τη Λακωνία (25/6). Κάθε μπίρα παρουσιάζεται από τους ίδιους τους παραγωγούς της και συνοδεύεται με μεζεδάκια εμπνευσμένα από τον τόπο παραγωγής της. Μέχρι το τέλος του Ιουνίου λοιπόν, κάθε Κυριακή στις 21.00 σε περιμένει και μια καινούργια εμbeerία…Υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχτούμε το καλοκαίρι;

Κυριακάτικες Εμbeerίες

Κολοκοτρώνη 6, 210 3230445, Fb: Barley Cargo

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.