- CITY GUIDE
- PODCAST
-
32°
Ας αρχίσει το Barbeque!
To Carnicero σου μαθαίνει τα μυστικά του ψησίματος με τον πιο νόστιμο τρόπο
![354543-734923.jpg 354543-734923.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2017/05/17/354543-734923.jpg)
Η ψησταριά κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Περιμένει με ανυπομονησία τα ζουμερά κρεατικά. Ο ψήστης χαμογελάει (και συνήθως τσακώνεται με τον δεύτερο καλύτερο ψήστη της παρέας), γιατί είναι ο απόλυτος ροκ σταρ της ημέρας. Όλη η παρέα αδημονεί, κάτω από τις βουκαμβίλιες της βεράντας. Αυτή είναι η ιδανική εποχή για barbeque!
Δεν θέλουμε να βάζουμε φιτιλιές, αλλά ακόμα και ο καλύτερος ψήστης του κόσμου χρειάζεται συμβουλές από τους ειδικούς. Ποια είναι τα tips για ένα επιτυχημένο ψήσιμο; Πώς διαλέγουμε καλό κρέας; Ποια είναι η σωστή θερμοκρασία για το κάθε κομμάτι; Ποιες είναι οι σάλτσες που θα απογειώσουν το κρέας μας; Χμμ... Δύσκολα τα πράγματα. Όμως στο Carnicero, το φίνο κρεοπωλείο της πόλης (με τα πιο εκλεκτά κρέατα ever), θα στα μάθουν όλα και μάλιστα με τον πιο νόστιμο τρόπο!
Στις 19/5 (ώρα 17.30) στην Κηφισιά και στις 25/5 (ώρα 17.30) στο Ψυχικό τα καταστήματα Carnicero ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Weber (Νο1 στον κόσμο στην κατασκευή συσκευών ψησίματος) και διοργανώνουν το απόλυτο barbeque. Τις δύο αυτές μέρες του Μαΐου, λοιπόν, θα προσφέρουν απλόχερα τη γνώση, τις πιο λαχταριστές συνταγές τους και τα μεζεδάκια τους για να σε μυήσουν στην τέχνη του ψησίματος.
Ας αρχίσει λοιπόν το BBQ! Με γύρους πικάντικους και ζουμερά κεμπάπ. Με μαριναρισμένα σουβλάκια και μυρωδάτα λουκάνικα. Με Black Angus, sort ribs και πελώρια T-bones. Με rib eyes και χυμώδη burgers. Αλλά και με τέλειες πίτες, φοβερές σάλτσες BBQ Rufus, απίθανες μουστάρδες Normandie, εξωτικές σάλτσες γουακαμόλες και γλυκοπικάντικα τσάτνεϋ. Για παρέα το Carnicero φέρνει επίσης τις καλύτερες ελληνικές μπίρες και εκλεκτά κρασιά. Ε, ρε τι έχει να γίνει…
Ν. Ψυχικό: Δημητρίου Βασιλείου 18, 2106770050, Κηφισιά: Λ. Κηφισίας 322, 2108015100
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σύμβουλοι-οινολόγοι της Zoumboulis & Associates φιλοξένησαν στην Ελλάδα τον νευροεπιστήμονα καθηγητή Gabriel Lepousez στο Μουσείο Οίνου Μάρκου
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.