Θεματα

By the glass.. να το πιεις στο ποτήρι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
35310-77211.jpg

Στην κατηγορία wine bar, που φέτος κάνει θραύση, και από τα τελευταία που άνοιξαν. 90 ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα (και αρκετά από τα πιο γνωστά του διεθνούς), πολλά από αυτά και σε ποτήρι (περίπου 19 ετικέτες). Μπορείς να δοκιμάσεις τα άπαντα, μια και λανσάρει μερίδες των 25 ml (δοκιμή), 75 ml (μισό) και 150 ml, που θα συνοδέψεις με «εύκολα» πιάτα και πλατό τυριών αλλαντικών. Παρότι και ο εσωτερικός του χώρος είναι πολύ όμορφος, εμάς μας ξετρελαίνει το μικρό του αίθριο (φωτό), μέσα στη στοά Ράλλη, με θέα από τη μια στο δρόμο και τη Ρώσικη Εκκλησία και από την άλλη σε μια μικρή στρογγυλή αυλίτσα με δεντράκια και υπέροχα παλιά αθηναϊκά κτίρια, πιο «old Athens» δεν γίνεται...

Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων, 210 3232.560

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.