Θεματα

By the glass.. να το πιεις στο ποτήρι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
35310-77211.jpg

Στην κατηγορία wine bar, που φέτος κάνει θραύση, και από τα τελευταία που άνοιξαν. 90 ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα (και αρκετά από τα πιο γνωστά του διεθνούς), πολλά από αυτά και σε ποτήρι (περίπου 19 ετικέτες). Μπορείς να δοκιμάσεις τα άπαντα, μια και λανσάρει μερίδες των 25 ml (δοκιμή), 75 ml (μισό) και 150 ml, που θα συνοδέψεις με «εύκολα» πιάτα και πλατό τυριών αλλαντικών. Παρότι και ο εσωτερικός του χώρος είναι πολύ όμορφος, εμάς μας ξετρελαίνει το μικρό του αίθριο (φωτό), μέσα στη στοά Ράλλη, με θέα από τη μια στο δρόμο και τη Ρώσικη Εκκλησία και από την άλλη σε μια μικρή στρογγυλή αυλίτσα με δεντράκια και υπέροχα παλιά αθηναϊκά κτίρια, πιο «old Athens» δεν γίνεται...

Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων, 210 3232.560

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.