Θεματα

Οι τραπεζίτες πάνε Nalu… γιαλού

Το Bank Job πιάνει «δουλειά» δίπλα στη θάλασσα 

80450-179984.jpeg
Έφη Πάλλη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
352915-731915.jpg

Καλοκαίριασε, είναι γεγονός. Γεγονός είναι επίσης ότι μας ενοχλούν οι γόβες, μας πνίγει η γραβάτα, μας βαραίνει ο χαρτοφύλακας, έχουμε τάσεις φυγής, σκεφτόμαστε παραλίες, θάλασσες και ακτές. Αλλά χτυπάνε τα τηλέφωνα, πέφτουν τα χρηματιστήρια, ανεβαίνουν τα επιτόκια, ανοίγουν οι αγορές, κλείνουν οι συμφωνίες. Πόσο ζηλεύω αυτούς τους τραπεζίτες που το τόλμησαν, και φέτος θα δουλεύουν με τα κοκτέιλ στα χέρια βουτώντας στα καταγάλανα νερά… Όχι δεν τρελάθηκα εγώ, το αφεντικό τρελάθηκε και φέρνει το αγαπημένο στέκι της Κολοκοτρώνη, το The Bank Job, που αλλού; Μα στο Nalu!

Mε ένα Pop Up Bar εμπνευσμένο από την απόδραση ενός υπαλλήλου τράπεζας που καταφέρνει να ληστέψει το γεμάτο θησαυροφυλάκιο και να ζήσει την απόλυτη καλοκαιρινή περιπέτεια. Από τις 11 Μαΐου, με έδρα το αγαπημένο Nalu στον Άλιμο και φόντο τα ασύλληπτα φωτογενή ηλιοβασιλέματα του, το γνωστό bar του κέντρου στήνει ένα Bar με την υπογραφή και τις σφραγίδες του και μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε τα εμπνευσμένα από μια καλοκαιρινή απόδραση κοκτέιλ του.

Το The Bank Job Escape εμπνέεται από γνωστές ιστορίες καταδίωξης και απόδρασης, την pulp αστυνομική λογοτεχνία και τις ακτές που λούζονται από ήλιο. Και μας παρουσιάζει  ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 13 θεματικά κοκτέιλ! Όλα τους ξετυλίγουν μια περιπέτεια η οποία ξεκινάει με το The Bank Job Escape και gin, ρούμια, φρούτα του δάσους αλλά και του πάθους. Και συνεχίζει με καρύδες (πολύ σουξέ φέτος!), aperol, ginger, βότκες, μαστίχες, τολμηρούς συνδυασμούς, χρώματα και αρώματα που θα αναμειχθούν και θα μας ταξιδέψουν σε άλλη γη άλλα μέρη… 

Όνειρο;

Nalu: Λεωφ. Ποσειδώνος, Άλιμος, 210 9880990

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.