- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Καλοκαίριασε, είναι γεγονός. Γεγονός είναι επίσης ότι μας ενοχλούν οι γόβες, μας πνίγει η γραβάτα, μας βαραίνει ο χαρτοφύλακας, έχουμε τάσεις φυγής, σκεφτόμαστε παραλίες, θάλασσες και ακτές. Αλλά χτυπάνε τα τηλέφωνα, πέφτουν τα χρηματιστήρια, ανεβαίνουν τα επιτόκια, ανοίγουν οι αγορές, κλείνουν οι συμφωνίες. Πόσο ζηλεύω αυτούς τους τραπεζίτες που το τόλμησαν, και φέτος θα δουλεύουν με τα κοκτέιλ στα χέρια βουτώντας στα καταγάλανα νερά… Όχι δεν τρελάθηκα εγώ, το αφεντικό τρελάθηκε και φέρνει το αγαπημένο στέκι της Κολοκοτρώνη, το The Bank Job, που αλλού; Μα στο Nalu!
Mε ένα Pop Up Bar εμπνευσμένο από την απόδραση ενός υπαλλήλου τράπεζας που καταφέρνει να ληστέψει το γεμάτο θησαυροφυλάκιο και να ζήσει την απόλυτη καλοκαιρινή περιπέτεια. Από τις 11 Μαΐου, με έδρα το αγαπημένο Nalu στον Άλιμο και φόντο τα ασύλληπτα φωτογενή ηλιοβασιλέματα του, το γνωστό bar του κέντρου στήνει ένα Bar με την υπογραφή και τις σφραγίδες του και μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε τα εμπνευσμένα από μια καλοκαιρινή απόδραση κοκτέιλ του.

Το The Bank Job Escape εμπνέεται από γνωστές ιστορίες καταδίωξης και απόδρασης, την pulp αστυνομική λογοτεχνία και τις ακτές που λούζονται από ήλιο. Και μας παρουσιάζει ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 13 θεματικά κοκτέιλ! Όλα τους ξετυλίγουν μια περιπέτεια η οποία ξεκινάει με το The Bank Job Escape και gin, ρούμια, φρούτα του δάσους αλλά και του πάθους. Και συνεχίζει με καρύδες (πολύ σουξέ φέτος!), aperol, ginger, βότκες, μαστίχες, τολμηρούς συνδυασμούς, χρώματα και αρώματα που θα αναμειχθούν και θα μας ταξιδέψουν σε άλλη γη άλλα μέρη…
Όνειρο;

Nalu: Λεωφ. Ποσειδώνος, Άλιμος, 210 9880990
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το νέο Business Lunch Menu κάνει το διάσημο εστιατόριο προσιτό σε όλους
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Hot εστιατόρια, λαχταριστά street food στέκια και λαμπερά ξενοδοχεία
Ένα ξεχωριστό pop-up bakery στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου St. George Lycabettus
Δεν έχει σημασία αν το δώρο είναι μικρό ή μεγάλο… Σημασία έχει η όμορφη κίνηση του να προσφέρεις, είτε αυτό είναι κάτι ακριβό είτε απλώς μια μακαρονάδα
Καλοφτιαγμένο, καθημερινό φαγητό, με συνέπεια και χωρίς περιττές εντυπώσεις
Τρεις εμβληματικοί χώροι, τρεις διαφορετικές προτάσεις διασκέδασης για αυτές τις γιορτές
Βουτυρένιοι κουραμπιέδες, λαχταριστά μελομακάρονα, αφράτα πανετόνε και πολλές ακόμα λιχουδιές
Από ξηρούς καρπούς μέχρι εκλεκτά τυριά και βιολογικό κρέας
Τα αστεράτα ξενοδοχεία και τα καλά εστιατόρια της Αθήνας έχουν ήδη ετοιμάσει τα εορταστικά μενού τους και μας περιμένουν για αξέχαστες βραδιές
Εδώ θα ανακαλύψεις τα αγαπημένα γλυκά των γιορτών
Οι έμπειροι σοκολατιέ, Ιωάννα και Δημήτρης, δημιουργούν σοκολατάκια bonbon, με γεμίσεις από πραλίνες, ganache και φρέσκα ζελέ φρούτων, χρησιμοποιώντας σοκολάτα υψηλής ποιότητας
Η ιδανική πρόταση για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!
Στα ράφια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους τα μελομακάρονα, ζουμερά και αρωματικά, και οι κουραμπιέδες με φρέσκο ελληνικό βούτυρο, την ίδια συνταγή που τιμά ο φούρνος εδώ και δεκαετίες
Όλα τα γλυκά που λαχταράς για το γιορτινό τραπέζι
Ένα από τα πλέον ιστορικά ζαχαροπλαστεία της πόλης, με τρία καταστήματα
Ένα σύγχρονο γαστρονομικό concept με έδρα το Μονακό, που εστιάζει στο private dining, τα themed dinners και τις cooking classes
Θα βρείτε εκλεκτά τυριά, ανάμεσά τους μια μεγάλη ποικιλία από φέτα αλλά και κασέρι, με εκείνη τη γεύση που θυμούνται οι παλιοί, βούτυρο γάλακτος, ιδανικό για τους χριστουγεννιάτικους κουραμπιέδες, αληθινό στραγγιστό γιαούρτι και άλλα πολλά
Τα εκλεκτά βιολογικά κρέατα των ευβιότοπων είναι εγγύηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.