- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Guest chefs έρχονται μαζί με την άνοιξη στο Noel
Την αρχή κάνει ο Δημήτρης Δημητριάδης στις 3 Μαΐου
Μπήκε η άνοιξη και αρχίσαμε τις βόλτες. Όχι όμως μόνο εμείς. Και οι σεφ θέλουν πού και πού να παίρνουν τον αέρα τους σε άλλες κουζίνες…Την Τετάρτη 3 Μαΐου ο πολύ καλός σεφ Δημήτρης Δημητριάδης αφήνει το πόστο του στο Artisanal και αναλαμβάνει για μία μόνο βραδιά την κουζίνα του Noel με ένα μενού αποκλειστικά για τους θαμώνες του. Ο Δημήτρης Δημητριάδης κάνει την αρχή ως ο πρώτος επίσημος καλεσμένος, όμως στη συνέχεια θα τον ακολουθήσουν και άλλοι.
Ο πολυβραβευμένος Δημήτρης Δημητριάδης, διάσημος για την ωραία μεσογειακή του κουζίνα είναι ο chef του Artisanal τα τελευταία χρόνια, αλλά το διδακτορικό του το έχει πάρει από κουζίνες με πολύ υψηλές απαιτήσεις όπως αυτή της Hytra, του Cibus ή του Nabucco. Μεγάλο σχολείο ήταν και η θητεία του στο θρυλικό Noma της Δανίας το οποίο έχει τιτλοφορηθεί ως το «καλύτερο εστιατόριο του κόσμου» ουκ ολίγες φορές.
Αυτόν τον σεφ θα έχει την ευκαιρία λοιπόν να δοκιμάσει και το κοινό του κέντρου με ένα μενού που φτιάχτηκε αποκλειστικά για το ατμοσφαιρικό Noel. Ρίξτε μια ματιά και αν σας ανοίξει η όρεξη, κλείστε ραντεβού για αυτή την Τετάρτη:
Κολοκοτρώνη 59Β, 211 2159534 (Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 698 9916592, κάθε μέρα από τις 17.00 έως τις 22.00)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Ένα από τα ομορφότερα σημεία να απολαύσεις τη θέα της Ακρόπολης
Πρώτος καλεσμένος ο Γρηγόρης Χέλμης την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου
Τα μέλια των Τομ Κορόγιαννου και Νίκου Καλδάνη θα έπρεπε να κάνουν ήδη διεθνή καριέρα
Αν προορισμός σου είναι η Αράχοβα, η Ιτέα ή το Γαλαξίδι, μείνε στη Λιβαδειά!
Σοκολατόπιτες, γαλακτομπούρεκο και θεϊκό προφιτερόλ. Αυτά τα ζαχαροπαλστεία έχουν τα γλυκά που ονειρεύεσαι
Ένα gelato bar με υπέροχη αισθητική και πολλές λιχουδιές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.