Θεματα

Νέα άφιξη: Βρούτος

 Κι άλλο opening στην hot φέτος Πλατεία Προσκόπων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
35142-76860.jpg

Το καινούργιο πόστο θέλει να λέγεται καφενείο-ρακάδικο υποδηλώνοντας έτσι και τη χαλαρή του ατμόσφαιρα αλλά και τις πολύ χαμηλές του τιμές. Έχει ανοίξει περίπου 15 μέρες και είναι αδελφό με τον γνωστό Σκούφια (που άλλαξε θέση και από τη Μεγάλου Βασιλείου στου Ρουφ μεταφέρθηκε στην Τρώων στα Πετράλωνα), αλλά και με τον Σαλό Λαγό, επίσης στα Πετράλωνα. Ανοίγει κάθε μέρα από τις 10 το πρωί και σερβίρει καφέδες, ροφήματα, γλυκά και σαντουιτσάκια, και συνεχίζει με ρακές, ποτά, κρασιά εμφιαλωμένα σε πολύ καλές τιμές και πιάτα όπως χοιρινό ρολό φούρνου, πίτες, ποικιλίες 2 ατόμων (7 ευρώ των 2 και 12 των 4 ατόμων) και άλλα νόστιμα της ελληνικής μαμαδίσιας κουζίνας. Ο χώρος του μέσα είναι πολύ απλός-πατώματα από παλιό μωσαϊκό, καρέκλες και τραπέζια καφενείου, ένας…στραβός καθρέφτης στον ένα τοίχο κι ένα ψυγείο βγαλμένο από παλιά ελληνική ταινία-, αλλά μαθαίνουμε ότι μόλις ανοίξει ο καιρός θα βγάλει τραπεζάκια έξω και απέναντι στο Βατραχονήσι.

Αμύντα 12 Πλ. Προσκόπων, τηλ. 210 7219.254

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.