Θεματα

Νέα άφιξη: Βρούτος

 Κι άλλο opening στην hot φέτος Πλατεία Προσκόπων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
35142-76860.jpg

Το καινούργιο πόστο θέλει να λέγεται καφενείο-ρακάδικο υποδηλώνοντας έτσι και τη χαλαρή του ατμόσφαιρα αλλά και τις πολύ χαμηλές του τιμές. Έχει ανοίξει περίπου 15 μέρες και είναι αδελφό με τον γνωστό Σκούφια (που άλλαξε θέση και από τη Μεγάλου Βασιλείου στου Ρουφ μεταφέρθηκε στην Τρώων στα Πετράλωνα), αλλά και με τον Σαλό Λαγό, επίσης στα Πετράλωνα. Ανοίγει κάθε μέρα από τις 10 το πρωί και σερβίρει καφέδες, ροφήματα, γλυκά και σαντουιτσάκια, και συνεχίζει με ρακές, ποτά, κρασιά εμφιαλωμένα σε πολύ καλές τιμές και πιάτα όπως χοιρινό ρολό φούρνου, πίτες, ποικιλίες 2 ατόμων (7 ευρώ των 2 και 12 των 4 ατόμων) και άλλα νόστιμα της ελληνικής μαμαδίσιας κουζίνας. Ο χώρος του μέσα είναι πολύ απλός-πατώματα από παλιό μωσαϊκό, καρέκλες και τραπέζια καφενείου, ένας…στραβός καθρέφτης στον ένα τοίχο κι ένα ψυγείο βγαλμένο από παλιά ελληνική ταινία-, αλλά μαθαίνουμε ότι μόλις ανοίξει ο καιρός θα βγάλει τραπεζάκια έξω και απέναντι στο Βατραχονήσι.

Αμύντα 12 Πλ. Προσκόπων, τηλ. 210 7219.254

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.