Θεματα

Carnicero ...όταν μιλάμε για καλό κρέας

Για το Πάσχα έχει νοστιμιές που και μόνο να τις διαβάσεις... ανασταίνεις!

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 610
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
349411-725053.jpg

Αν είσαι από αυτούς που δίνουν μεγάλη προσοχή στην ποιότητα της πρώτης ύλης, τότε βάλε άμεσα το Carnicero στο μπλοκάκι με τις hot διευθύνσεις. Απ’ έξω μοιάζει με μπουτίκ, είναι κομψό, πεντακάθαρο και ντιζαϊνάτο, μέσα αισθάνεσαι σαν να έχεις επισκεφθεί τον κρεοπώλη της γειτονιάς σου που γνωριζόσαστε χρόνια. Διαθέτει τα καλύτερα των καλύτερων, όπως επιλεγμένες ελληνικές φάρμες, βιολογικά κρέατα υψηλής ποιότητας από όλο τον κόσμο, ιδιαίτερες κοπές και γαστρονομικές προτάσεις του δικού του σεφ όπως ρολά γεμιστά, εξοχικά, σουβλάκια, γύρο, paupiettes, meat cakes, κοτολέτες πανέ, black angus burgers.

Για το Πάσχα έχει νοστιμιές που και μόνο να τις διαβάσεις... ανασταίνεις! Τσουρέκι αλμυρό (με κρέας αρνιού, κεφαλογραβιέρα Νάξου και βότανα), τάρτα της Ανάστασης (με κιμά αρνιού, ντομάτα, ρόδι, γραβιέρα και θυμάρι), μακεδονίτικους τσιγεροσαρμάδες, κοκορέτσι «carnicero» (με συκώτι αρνιού, μπόλια, μουστάρδα, γραβιέρα και βότανα), καπνιστό λουκάνικο αρνιού, μπούτι αρνιού για το φούρνο, τη σούβλα ή το barbeque, καρέ αρνιού, ολόκληρο, σε παϊδάκια για φούρνο ή barbeque, γαρδουμπάκια ρουμελιώτικα, αρνάκι κλέφτικο, κατσικάκι σε ταψί με κληματόβεργες, baby πατάτες, γραβιέρα και θυμάρι και ένα σωρό ακόμα που όχι μόνο θα σου λύσουν τα χέρια, αλλά θα κάνουν όλους να γλείφουν τα δάχτυλά τους. Πρόσθεσε και τη μεγάλη γκάμα σε σάλτσες, μαρινάδες, αρωματικές μουστάρδες και chutneys, τα ξίδια, την ενημερωμένη κάβα καλών κρασιών, τις φρέσκες ελληνικές μπίρες, τα ακαταμάχητα αλλαντικά, δες και τις ομολογουμένως καλές τιμές και απλά... σπεύσε!  

Δημ. Βασιλείου 18, Ν. Ψυχικό, 2106770050/ Λ. Κηφισίας, Κηφισιά, 2108015100

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.