Θεματα

Carnicero ...όταν μιλάμε για καλό κρέας

Για το Πάσχα έχει νοστιμιές που και μόνο να τις διαβάσεις... ανασταίνεις!

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 610
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
349411-725053.jpg

Αν είσαι από αυτούς που δίνουν μεγάλη προσοχή στην ποιότητα της πρώτης ύλης, τότε βάλε άμεσα το Carnicero στο μπλοκάκι με τις hot διευθύνσεις. Απ’ έξω μοιάζει με μπουτίκ, είναι κομψό, πεντακάθαρο και ντιζαϊνάτο, μέσα αισθάνεσαι σαν να έχεις επισκεφθεί τον κρεοπώλη της γειτονιάς σου που γνωριζόσαστε χρόνια. Διαθέτει τα καλύτερα των καλύτερων, όπως επιλεγμένες ελληνικές φάρμες, βιολογικά κρέατα υψηλής ποιότητας από όλο τον κόσμο, ιδιαίτερες κοπές και γαστρονομικές προτάσεις του δικού του σεφ όπως ρολά γεμιστά, εξοχικά, σουβλάκια, γύρο, paupiettes, meat cakes, κοτολέτες πανέ, black angus burgers.

Για το Πάσχα έχει νοστιμιές που και μόνο να τις διαβάσεις... ανασταίνεις! Τσουρέκι αλμυρό (με κρέας αρνιού, κεφαλογραβιέρα Νάξου και βότανα), τάρτα της Ανάστασης (με κιμά αρνιού, ντομάτα, ρόδι, γραβιέρα και θυμάρι), μακεδονίτικους τσιγεροσαρμάδες, κοκορέτσι «carnicero» (με συκώτι αρνιού, μπόλια, μουστάρδα, γραβιέρα και βότανα), καπνιστό λουκάνικο αρνιού, μπούτι αρνιού για το φούρνο, τη σούβλα ή το barbeque, καρέ αρνιού, ολόκληρο, σε παϊδάκια για φούρνο ή barbeque, γαρδουμπάκια ρουμελιώτικα, αρνάκι κλέφτικο, κατσικάκι σε ταψί με κληματόβεργες, baby πατάτες, γραβιέρα και θυμάρι και ένα σωρό ακόμα που όχι μόνο θα σου λύσουν τα χέρια, αλλά θα κάνουν όλους να γλείφουν τα δάχτυλά τους. Πρόσθεσε και τη μεγάλη γκάμα σε σάλτσες, μαρινάδες, αρωματικές μουστάρδες και chutneys, τα ξίδια, την ενημερωμένη κάβα καλών κρασιών, τις φρέσκες ελληνικές μπίρες, τα ακαταμάχητα αλλαντικά, δες και τις ομολογουμένως καλές τιμές και απλά... σπεύσε!  

Δημ. Βασιλείου 18, Ν. Ψυχικό, 2106770050/ Λ. Κηφισίας, Κηφισιά, 2108015100

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.