Carnicero ...όταν μιλάμε για καλό κρέας
Για το Πάσχα έχει νοστιμιές που και μόνο να τις διαβάσεις... ανασταίνεις!
Αν είσαι από αυτούς που δίνουν μεγάλη προσοχή στην ποιότητα της πρώτης ύλης, τότε βάλε άμεσα το Carnicero στο μπλοκάκι με τις hot διευθύνσεις. Απ’ έξω μοιάζει με μπουτίκ, είναι κομψό, πεντακάθαρο και ντιζαϊνάτο, μέσα αισθάνεσαι σαν να έχεις επισκεφθεί τον κρεοπώλη της γειτονιάς σου που γνωριζόσαστε χρόνια. Διαθέτει τα καλύτερα των καλύτερων, όπως επιλεγμένες ελληνικές φάρμες, βιολογικά κρέατα υψηλής ποιότητας από όλο τον κόσμο, ιδιαίτερες κοπές και γαστρονομικές προτάσεις του δικού του σεφ όπως ρολά γεμιστά, εξοχικά, σουβλάκια, γύρο, paupiettes, meat cakes, κοτολέτες πανέ, black angus burgers.
Για το Πάσχα έχει νοστιμιές που και μόνο να τις διαβάσεις... ανασταίνεις! Τσουρέκι αλμυρό (με κρέας αρνιού, κεφαλογραβιέρα Νάξου και βότανα), τάρτα της Ανάστασης (με κιμά αρνιού, ντομάτα, ρόδι, γραβιέρα και θυμάρι), μακεδονίτικους τσιγεροσαρμάδες, κοκορέτσι «carnicero» (με συκώτι αρνιού, μπόλια, μουστάρδα, γραβιέρα και βότανα), καπνιστό λουκάνικο αρνιού, μπούτι αρνιού για το φούρνο, τη σούβλα ή το barbeque, καρέ αρνιού, ολόκληρο, σε παϊδάκια για φούρνο ή barbeque, γαρδουμπάκια ρουμελιώτικα, αρνάκι κλέφτικο, κατσικάκι σε ταψί με κληματόβεργες, baby πατάτες, γραβιέρα και θυμάρι και ένα σωρό ακόμα που όχι μόνο θα σου λύσουν τα χέρια, αλλά θα κάνουν όλους να γλείφουν τα δάχτυλά τους. Πρόσθεσε και τη μεγάλη γκάμα σε σάλτσες, μαρινάδες, αρωματικές μουστάρδες και chutneys, τα ξίδια, την ενημερωμένη κάβα καλών κρασιών, τις φρέσκες ελληνικές μπίρες, τα ακαταμάχητα αλλαντικά, δες και τις ομολογουμένως καλές τιμές και απλά... σπεύσε!
Δημ. Βασιλείου 18, Ν. Ψυχικό, 2106770050/ Λ. Κηφισίας, Κηφισιά, 2108015100
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.