Μαγειρίτσα to go και αυγά της τελευταίας στιγμής
Αν δεν ξέρεις ή δεν προλαβαίνεις, άσε στους ειδικούς τη δύσκολη δουλειά...

Η μαγειρίτσα που έρχεται σπίτι σου
Βλάσσης
Φημισμένος για τις άπαιχτες ελληνικές του γεύσεις, είναι για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα ανοιχτός με νηστίσιμα πιάτα τέτοιας νοστιμιάς που θέλουμε να τα τρώμε όλο το χρόνο. Ανοιχτός και τη Μ. Παρασκευή όπου μπορείτε να παραλάβετε (κατόπιν παραγγελίας) μαγειρίτσα για το σπίτι, από μία μερίδα (€7,50) μέχρι ολόκληρη κατσαρόλα. Την φτιάχνει παραδοσιακή, πλούσια, απλά κα-τα-πλη-κτι-κή! 2107256335
Το 24ωρο
Εδώ τη μαγειρίτσα την φτιάχνουν όλο το χρόνο και την φτιάχνουν καλά. Για το Σάββατο δέχονται παραγγελίες και φέρνουν στο σπίτι (μέχρι τις 2.30 το πρωί!) από μια μερίδα (€7,90) μέχρι όσο θες για να κάνεις τραπέζι στους φίλους. 2109221159
Αυγά της τελευταίας στιγμής
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το βάψιμο των αυγών είναι πρόβλημα, ευχάριστο μεν αλλά πρόβλημα. Απαιτεί χρόνο, κόπο και πολύ μεράκι. Επίσης έχει ρίσκο γιατί μερικά αυγά σπάνε και άλλα αρνούνται να πάρουν το σωστό κόκκινο χρώμα. Η λύση λοιπόν ακούει στο όνομα Κώστας, απαντά στο τηλέφωνο 6937057749 και βρίσκεται στη λαϊκή της Ξενοκράτους στο Κολωνάκι την Παρασκευή, Σάββατο στους Αμπελόκηπους και τις υπόλοιπες μέρες κάπου στα Νότια. Εντοπίστε τον, παραγγείλετέ τα και απλώς περάστε να παραλάβετε τις καρτέλες με τα καλοβαμμένα κατακόκκινα αυγά. Παντού όμως υπάρχει ένας… Κώστας! Μέρες που είναι, όπου και να κοιτάξεις γύρω σου, από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ μέχρι το μπακάλικο της γωνίας, μια καρτέλα με σωστά κόκκινα αυγά, θα τη βρεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έντονα χρώματα, ιδιαίτερες γεύσεις και πληθώρα θρεπτικών συστατικών
Έλληνες, Μικρασιάτες, Πομάκοι, Μουσουλμάνοι και οι αυθεντικές τους συνταγές
Crash test στα καλύτερα τσουρεκάδικα της πόλης
Μακριά από τον τουριστικό συνωστισμό, με ωραία έθιμα και ακόμη καλύτερο φαγητό
Koυλουράκια ή τσουρέκι; Και τα δύο, με μπόνους το σοκολατένιο αυγό και ένα γαλακτομπούρεκο
Αρνάκι με τρεις τρόπους, πίτες και φανταστική μαγειρίτσα – όλες οι συνταγές που χρειάζεσαι για το Πασχαλινό Τραπέζι
Γλυκά του κουταλιού και συριανά λουκούμια από το 1926
Εύκολη δουλειά, μεγάλη η χαρά
Από το παλικάρι της φακής μέχρι την Πίπη τη Φακιδομύτη
Μεγάλη Εβδομάδα έρχεται: Για κρασιά στον Ιούδα, καψουροτράγουδα στον Άγιο, σουβλάκια στο Ευλόγησον
Εδώ καθημερινά συντελούνται μικρά γευστικά θαύματα
Γεύσεις που συνδυάζουν το αυθεντικό με το σύγχρονο
Εδώ το Πάσχα είναι οικογένεια. Είναι μοίρασμα. Είναι ένα γεμάτο τραπέζι που γίνεται αφορμή για αληθινή επαφή
Τα πάντα φτιάχνονται στο εργαστήριό τους, με πολίτικες συνταγές και πρώτες ύλες από την Ελλάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.