Θεματα

Μαγειρίτσα to go και αυγά της τελευταίας στιγμής

Αν δεν ξέρεις ή δεν προλαβαίνεις, άσε στους ειδικούς τη δύσκολη δουλειά...

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 610
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
349410-725047.jpg
Το 24ωρο

Η μαγειρίτσα που έρχεται σπίτι σου

Βλάσσης

Φημισμένος για τις άπαιχτες ελληνικές του γεύσεις, είναι για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα ανοιχτός με νηστίσιμα πιάτα τέτοιας νοστιμιάς που θέλουμε να τα τρώμε όλο το χρόνο. Ανοιχτός και τη Μ. Παρασκευή όπου μπορείτε να παραλάβετε (κατόπιν παραγγελίας) μαγειρίτσα για το σπίτι, από μία μερίδα (€7,50) μέχρι ολόκληρη κατσαρόλα. Την φτιάχνει παραδοσιακή, πλούσια, απλά κα-τα-πλη-κτι-κή! 2107256335

Το 24ωρο

Εδώ τη μαγειρίτσα την φτιάχνουν όλο το χρόνο και την φτιάχνουν καλά. Για το Σάββατο δέχονται παραγγελίες και φέρνουν στο σπίτι (μέχρι τις 2.30 το πρωί!) από μια μερίδα (€7,90) μέχρι όσο θες για να κάνεις τραπέζι στους φίλους. 2109221159 


Αυγά της τελευταίας στιγμής

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το βάψιμο των αυγών είναι πρόβλημα, ευχάριστο μεν αλλά πρόβλημα. Απαιτεί χρόνο, κόπο και πολύ μεράκι. Επίσης έχει ρίσκο γιατί μερικά αυγά σπάνε και άλλα αρνούνται να πάρουν το σωστό κόκκινο χρώμα. Η λύση λοιπόν ακούει στο όνομα Κώστας, απαντά στο τηλέφωνο 6937057749 και βρίσκεται στη λαϊκή της Ξενοκράτους στο Κολωνάκι την Παρασκευή, Σάββατο στους Αμπελόκηπους και τις υπόλοιπες μέρες κάπου στα Νότια. Εντοπίστε τον, παραγγείλετέ τα και απλώς περάστε να παραλάβετε τις καρτέλες με τα καλοβαμμένα κατακόκκινα αυγά. Παντού όμως υπάρχει ένας… Κώστας! Μέρες που είναι, όπου και να κοιτάξεις γύρω σου, από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ μέχρι το μπακάλικο της γωνίας, μια καρτέλα με σωστά κόκκινα αυγά, θα τη βρεις. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.