Θεματα

Jazz και finger food στις Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
34909-76466.gif

Από τα πιο φίνα και ατμοσφαιρικά εστιατόρια των βορείων προαστίων, με αρχηγό στην κουζίνα του την εξαιρετική Νένα Ισμυρνόγλου, σεφ που αγαπάει να «εκσυγχρονίζει» την ελληνική γεύση. Μεθαύριο Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Φεβρουαρίου οργανώνει δυο βραδιές jazz με την Nastasia Beikof (τραγούδι) και την μπάντα της The Jazzuars που θα κινηθούν σε συνθέσεις των «ιερών τεράτων» του είδους Duke Ellington, Cole Porter, Louis Jordan.

Για να «σετάρει» μουσική και γεύση, (και αν δεν θέλετε να κινηθείτε στα πιάτα του βασικού μενού), η κουζίνα ετοιμάζει μια σειρά από finger foods που φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα. Για να πάρετε μια γεύση θα υπάρχουν φρυγανισμένα μπριός με σκορδαλιά καυκαλίθρας και μαριναρισμένο μπακαλιάρο, τραγανές μπουκιές με μελωμένα κρεμμύδια, καπνιστή ρέγγα και βότανα, τηγανητές πατάτες με ketchup Bloody Mary, σουβλάκια κοτόπουλου με δαμάσκηνα και σάλτσα από μαύρο ρούμι και πορτοκάλι, αυτά και άλλα αντί 22 ευρώ το άτομο.

Μαζί (και αν δε διαλέξετε κρασί από την καλή και μεγάλη κάβα των Γεύσεων), μπορείτε να πιείτε ποτήρι κρασί, λευκό ή κόκκινο-ευρώ 3, κοκτέιλ (2 γεύσεις)-ευρώ 5, ή καραφάκι τσίπουρο, πάλι ευρώ 5.

Κρατήσεις: 2108001402

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.