Θεματα

Ο καφές στο Κολωνάκι είναι μια σοβαρή υπόθεση

Ανακαλύψαμε τα καλύτερα cafe

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 609
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
348274-722827.jpg
Γιάννης Οικονόμου

Φίλιον

Φίλιον

Το προτιμούν οι παλιοί, που το λένε ακόμα Ντόλτσε, οι low profile αναγνωρίσιμοι και οι γνώστες. Σκουφά 

Da Capo

Da Capo 

Γρήγορο. Σικάτο. Κοσμικό. Θορυβώδες. Ο πυρήνας του Κολωνακίου, όπου τον καφέ τον προετοιμάζουν κάθε πρωί επί μία ώρα μέχρι να τον φέρουν εκεί που θέλουν. Π. Ιωακείμ & Τσακάλωφ 

Perro's

Perro’s 

Πιο κλασικό δεν γίνεται. Λευκό ύφασμα στις καρέκλες, λευκό το τραπεζομάντιλο, λευκό και απλό το φλιτζανάκι.  Τις πρώτες πρωινές ώρες, οι πιο ιδιαίτεροι τύποι της πόλης πίνουν τον καφέ τους εκεί. Πλατεία

Vergnano

Vergnano

Η πιο παλιά εταιρία παραγωγής εσπρέσο, από το 1882, τώρα έχει το δικό της σπίτι στην Αθήνα. Για τους λάτρεις του καφέ υψηλής ποιότητας. Βαλαωρίτου

Alfiere

Alfiere 

Ιταλικές λιχουδιές, φανατικοί που επιμένουν για τον τέλειο καφέ του, ο Παπαχελάς, η Μάνδρου, ο Καψής, άρα το τέλειο hot-spot για να κρυφακούς καυτές πολιτικές εξελίξεις. Σέκερη 

Ante Post

Ante Post

Πρασινάδα, ανάλαφρη διάθεση και κουζίνα, μαζί με μικρές δόσεις μυκονιάτικης κοσμικότητας. Π. Ιωακείμ & Πλουτάρχου

Βιβλιοθήκη

Βιβλιοθήκη

Τα γκαρσόνια ξέρουν περισσότερα για το Κολωνάκι απ’ ό,τι εσύ. Old fashioned κυριλέ διάθεση και πρώην πρωθυπουργοί στο διπλανό τραπέζι. Πλατεία 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.