Θεματα

5 delicatessen στο Κολωνάκι που έχουν τα πάντα

Οι Κολωνακιώτες το τρώνε το gourmet τους

61232-134405.jpg
Τζένη Σταυροπούλου
ΤΕΥΧΟΣ 609
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
348270-722789.jpg
Yoleni’s

Nora’s Deli 

Nora’s Deli

Από bio ghee (ινδικό βούτυρο) έως guanciale (υπέροχο αλλαντικό), η Νόρα και η Ναταλία στην Αναγνωστοπούλου έχουν δοκιμάσει όλα –μα όλα– τα προϊόντα, οπότε μπορούν να σου λύσουν κάθε απορία. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσεις κάτι που δεν έχει και να μην στο παραγγείλουν επιτόπου. 

Gusto di Grecia 

Gusto di Grecia

Πινδάρου. Γλυκύτατοι ιδιοκτήτες, χύμα όσπρια, καλή τσικουδιά, προσεγμένη επιλογή ελληνικών τυριών και τα καλύτερα ρεβίθια του κέντρου. 

Eat Crete 

Eat Crete

Κάτι από gourmet, κάτι από παράδοση, αγριόχορτα μαζεμένα στον Ψηλορείτη και μια εσάνς από Μεγαλόνησο στην Ηροδότου. 

Yoleni’s

Yoleni’s

Ένας χώρος (στη Σόλωνος), έξι όροφοι, χίλια πρόσωπα και προϊόντα, εκλεκτά κρέατα απ’ τη φάρμα Μπράλου. Μπορείτε επιτόπου να φτιάξετε ένα καλάθι με ελληνικά προϊόντα για να το στείλετε σε όποια γωνιά του κόσμου θέλετε. 

Τυροκομείο Κωσταρέλου

Τυροκομείο Κωσταρέλου

Τρομερά τυριά, δικής του παραγωγής (ξεχωρίζει η περίφημη φέτα) αλλά και από όλη την Ελλάδα. Μαζί και άπειρα προϊόντα μικρών παραγωγών. Σάντουιτς (θεϊκά) με την επιμέλεια του Χρύσανθου Καραμολέγκου. Κάτσε στα τραπεζάκια πάνω στην Π. Ιωακείμ για τη νέα τους πρόταση «το fondue γαλλικό, τα τυριά ελληνικά».  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.