- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Nora’s Deli
Από bio ghee (ινδικό βούτυρο) έως guanciale (υπέροχο αλλαντικό), η Νόρα και η Ναταλία στην Αναγνωστοπούλου έχουν δοκιμάσει όλα –μα όλα– τα προϊόντα, οπότε μπορούν να σου λύσουν κάθε απορία. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσεις κάτι που δεν έχει και να μην στο παραγγείλουν επιτόπου.
Gusto di Grecia
Πινδάρου. Γλυκύτατοι ιδιοκτήτες, χύμα όσπρια, καλή τσικουδιά, προσεγμένη επιλογή ελληνικών τυριών και τα καλύτερα ρεβίθια του κέντρου.
Eat Crete
Κάτι από gourmet, κάτι από παράδοση, αγριόχορτα μαζεμένα στον Ψηλορείτη και μια εσάνς από Μεγαλόνησο στην Ηροδότου.
Yoleni’s
Ένας χώρος (στη Σόλωνος), έξι όροφοι, χίλια πρόσωπα και προϊόντα, εκλεκτά κρέατα απ’ τη φάρμα Μπράλου. Μπορείτε επιτόπου να φτιάξετε ένα καλάθι με ελληνικά προϊόντα για να το στείλετε σε όποια γωνιά του κόσμου θέλετε.
Τυροκομείο Κωσταρέλου
Τρομερά τυριά, δικής του παραγωγής (ξεχωρίζει η περίφημη φέτα) αλλά και από όλη την Ελλάδα. Μαζί και άπειρα προϊόντα μικρών παραγωγών. Σάντουιτς (θεϊκά) με την επιμέλεια του Χρύσανθου Καραμολέγκου. Κάτσε στα τραπεζάκια πάνω στην Π. Ιωακείμ για τη νέα τους πρόταση «το fondue γαλλικό, τα τυριά ελληνικά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Βόλτες για ψώνια και μετά ραντεβού με τους φίλους
Λαμπερά ρεβεγιόν, γιορτινά δείπνα και ωραία κρασιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.