- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Η γαλλική ζαχαροπλαστική μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι η Βίβλος του είδους, ενώ όλοι οι απανταχού γλυκατζήδες ονειρεύονται να κάνουν σεργιάνι στα στενάκια του Παρισιού και να καταβροχθίσουν ζεστά, βουτυρένια κρουασάν που μόλις ξεφουρνίστηκαν. Αν όμως το Παρίσι πέφτει μακριά, έχουμε το αμέσως καλύτερο.
Τις πρώτες ημέρες της άνοιξης ο βραβευμένος pastry chef των Gazi College, Δημήτρης Μακρυνιώτης φοράει τον άσπρο σκούφο του, παίρνει έμπνευση από όλα τα μακρινά ταξίδια του και τις συνεργασίες του με τις καλύτερες σχολές ζαχαροπλαστικής του κόσμου και μας πάει ταξίδι αστραπή στις patisserie του Παρισιού. Το Σάββατο 1 Απριλίου στο Gazi College του Πειραιά και την Κυριακή 9 Απριλίου στο Gazi College της Γλυφάδας (11.00-16.00) θα υπάρχει ένα degustation μενού, ειδικά διαμορφωμένο αποκλειστικά για αυτές τις μέρες. Σε αυτό θα βρείτε έξι mini γαλλικά γλυκά για να πάρετε μια αυθεντική γεύση της γαλλικής υψηλής ζαχαροπλαστικής (και πιθανότατα να εθιστείτε για πάντα).
Gazi College:
Αθήνα Περσεφόνης 53-2103422112
Πειραιάς Γρηγορίου Λαμπράκη 117-2104100612
Γλυφάδα Γρηγορίου Λαμπράκη 5 -2108982723