Θεματα

Ένα απόγευμα με αυθεντικά παριζιάνικα γλυκά

Γαλλική υψηλή ζαχαροπλαστική μόνο για λίγες μέρες στα Gazi College

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
346867-720140.jpg

Η γαλλική ζαχαροπλαστική μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι η Βίβλος του είδους, ενώ όλοι οι απανταχού γλυκατζήδες ονειρεύονται να κάνουν σεργιάνι στα στενάκια του Παρισιού και να καταβροχθίσουν ζεστά, βουτυρένια κρουασάν που μόλις ξεφουρνίστηκαν. Αν όμως το Παρίσι πέφτει μακριά, έχουμε το αμέσως καλύτερο.

Δημήτρης Μακρυνιώτης

Τις πρώτες ημέρες της άνοιξης ο βραβευμένος pastry chef των Gazi College, Δημήτρης Μακρυνιώτης φοράει τον άσπρο σκούφο του, παίρνει έμπνευση από όλα τα μακρινά ταξίδια του και τις συνεργασίες του με τις καλύτερες σχολές ζαχαροπλαστικής του κόσμου και μας πάει ταξίδι αστραπή στις patisserie του Παρισιού. Το Σάββατο 1 Απριλίου στο Gazi College του Πειραιά και την Κυριακή 9 Απριλίου στο Gazi College της Γλυφάδας (11.00-16.00) θα υπάρχει ένα degustation μενού, ειδικά διαμορφωμένο αποκλειστικά για αυτές τις μέρες. Σε αυτό θα βρείτε έξι mini γαλλικά γλυκά για να πάρετε μια αυθεντική γεύση της γαλλικής υψηλής ζαχαροπλαστικής (και πιθανότατα να εθιστείτε για πάντα).

Gazi College:

Αθήνα Περσεφόνης 53-2103422112

Πειραιάς Γρηγορίου Λαμπράκη 117-2104100612

Γλυφάδα Γρηγορίου Λαμπράκη 5 -2108982723

www.gazicollege.gr

www.facebook.com/GaziCollegeGr

instagram.com/gazicollege

www.youtube.com/user/GaziCollegeGr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.