Διονύσια, 100 οινοποιεία στο Ζάππειο!
Το κρασί και οι ελληνικοί αμπελώνες έχουν την τιμητική τους το τριήμερο που αρχίζει από σήμερα Παρασκευή 8/2 και συνεχίζεται Σάββατο και Κυριακή 9 και 10/2 στο Ζάππειο Μέγαρο. Συμμετέχουν 100 οινοποιεία και το εισιτήριο που κοστίζει 10 ευρώ περιλαμβάνει αναμνηστικά δώρα, κατάλογο με στοιχεία όλων όσων συμμετέχουν, μία συλλεκτική καρφίτσα (pin) που επιτρέπει στο κοινό να επισκεφθεί όσες φορές θέλει την έκθεση στη διάρκεια του τριημέρου, καθώς και το δικαίωμα να πάρει μέρος στα δωρεάν σεμινάρια γευσιγνωσίας που θα γίνουν (δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή, ο αριθμός είναι περιορισμένος).
Μια καλή ευκαιρία για να γνωριστούμε με τα ελληνικά κρασιά, τους οινοποιούς, τις νέες κυκλοφορίες, αλλά και να δούμε και να γευτούμε κάποια πολύ καλά κρασιά του παγκόσμιου αμπελώνα. Φέτος μπορείτε και να παραγγείλετε όποια κρασιά θέλετε σε τιμές οινοποιείου και αφού δώσετε μικρή προκαταβολή να σας σταλούν στο σπίτι με δωρεάν παράδοση. Ώρες λειτουργίας Παρασκευή 16.00-22.00, Σάββατο & Κυριακή 11.00-20.00. πληροφορίες www.dionysia.gr, τηλ. 2107660560
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.