Θεματα

Διονύσια, 100 οινοποιεία στο Ζάππειο!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
34613-76037.jpg

Το κρασί και οι ελληνικοί αμπελώνες έχουν την τιμητική τους το τριήμερο που αρχίζει από σήμερα Παρασκευή 8/2 και συνεχίζεται Σάββατο και Κυριακή 9 και 10/2 στο Ζάππειο Μέγαρο. Συμμετέχουν 100 οινοποιεία και το εισιτήριο που κοστίζει 10 ευρώ περιλαμβάνει αναμνηστικά δώρα, κατάλογο με στοιχεία όλων όσων συμμετέχουν, μία συλλεκτική καρφίτσα (pin) που επιτρέπει στο κοινό να επισκεφθεί όσες φορές θέλει την έκθεση στη διάρκεια του τριημέρου, καθώς και το δικαίωμα να πάρει μέρος στα δωρεάν σεμινάρια γευσιγνωσίας που θα γίνουν (δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή, ο αριθμός είναι περιορισμένος).

Μια καλή ευκαιρία για να γνωριστούμε με τα ελληνικά κρασιά, τους οινοποιούς, τις νέες κυκλοφορίες, αλλά και να δούμε και να γευτούμε κάποια πολύ καλά κρασιά του παγκόσμιου αμπελώνα. Φέτος μπορείτε και να παραγγείλετε όποια κρασιά θέλετε σε τιμές οινοποιείου και αφού δώσετε μικρή προκαταβολή να σας σταλούν στο σπίτι με δωρεάν παράδοση. Ώρες λειτουργίας Παρασκευή 16.00-22.00, Σάββατο & Κυριακή 11.00-20.00. πληροφορίες www.dionysia.gr, τηλ. 2107660560

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.