

Υπήρξε από τα πιο γνωστά bar-restaurant όχι μόνο του Κεραμεικού, αλλά και όλης της Αθήνας. Διάσημο για τα brunch του, τις μουσικές του, τα cocktails και τη μαγευτική του ατμόσφαιρα. Στις 28 Απριλίου 2016, όλα αυτά τα έκρυψε πίσω από τα ρολά που κατέβασε για τελευταία φορά. Όχι όμως για πολύ. Ο «πρόεδρος» μόλις αναστήθηκε!
«Same Vibes, different location» ενημερώνει η ανάρτηση στο Facebook και με μια βόλτα στη συμβολή των οδών Ομήρου και Σκουφά, πράγματι, μπορεί κανείς ιδίοις όμμασι να το διαπιστώσει. Το Nixon είναι και πάλι εδώ. Μαζί με όλα τα δυνατά του brunch (αν και την κουζίνα αναλαμβάνει ο Θανάσης Τσιρονίκος, αφού τον αλλοτινό του σεφ, Marco Rossi τον βρίσκουμε πλέον στο δικό του Los Loros), με τα κλασικά του cocktails, με πολυσυλλεκτική κουζίνα, ακόμα και με την ίδια φωτεινή επιγραφή που τόσα χρόνια φώτιζε την Αγησιλάου. Αυτή τη φορά όμως, κρύβει έναν ακόμη άσσο, καθώς σε λίγες μέρες θα ανακαλύψουμε και μερικές street food προτάσεις για γευστικές στάσεις ανάμεσα στις ανοιξιάτικες βόλτες μας στο κέντρο…Welcome back Mr President!
Ομήρου και Σκουφά, Κολωνάκι
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Koυλουράκια ή τσουρέκι; Και τα δύο, με μπόνους το σοκολατένιο αυγό και ένα γαλακτομπούρεκο
Αρνάκι με τρεις τρόπους, πίτες και φανταστική μαγειρίτσα – όλες οι συνταγές που χρειάζεσαι για το Πασχαλινό Τραπέζι
Γλυκά του κουταλιού και συριανά λουκούμια από το 1926
Εύκολη δουλειά, μεγάλη η χαρά
Από το παλικάρι της φακής μέχρι την Πίπη τη Φακιδομύτη
Μεγάλη Εβδομάδα έρχεται: Για κρασιά στον Ιούδα, καψουροτράγουδα στον Άγιο, σουβλάκια στο Ευλόγησον
Εδώ καθημερινά συντελούνται μικρά γευστικά θαύματα
Γεύσεις που συνδυάζουν το αυθεντικό με το σύγχρονο
Εδώ το Πάσχα είναι οικογένεια. Είναι μοίρασμα. Είναι ένα γεμάτο τραπέζι που γίνεται αφορμή για αληθινή επαφή
Τα πάντα φτιάχνονται στο εργαστήριό τους, με πολίτικες συνταγές και πρώτες ύλες από την Ελλάδα
Χειροποίητα πασχαλινά κουλουράκια, αξεπέραστο τσουρέκι, αλλά και το ξακουστό γαλακτομπούρεκο
Βόλτα σε Κουκάκι, Πετράλωνα, Θησείο, Ψυρρή, Κεραμεικό και Ακρόπολη
Ένας χώρος που ξέρει πώς να σε κάνει να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα
Το κουλούρι όπως το θυμάσαι. Ή και καλύτερα.
Ένας μαγικός κόσμος μοριακής μιξολογίας, που εδώ και πάνω από 12 χρόνια ανατρέπει ό,τι ήξερες για το fine drinking
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.