Θεματα

Το Nixon είναι και πάλι εδώ!

Ο «πρόεδρος» μόλις αναστήθηκε στο Κολωνάκι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
345052-716971.jpg

Υπήρξε από τα πιο γνωστά bar-restaurant όχι μόνο του Κεραμεικού, αλλά και όλης της Αθήνας. Διάσημο για τα brunch του, τις μουσικές του, τα cocktails και τη μαγευτική του ατμόσφαιρα. Στις 28 Απριλίου 2016, όλα αυτά τα έκρυψε πίσω από τα ρολά που κατέβασε για τελευταία φορά. Όχι όμως για πολύ. Ο «πρόεδρος» μόλις αναστήθηκε!

«Same Vibes, different location» ενημερώνει η ανάρτηση στο Facebook και με μια βόλτα στη συμβολή των οδών Ομήρου και Σκουφά, πράγματι, μπορεί κανείς ιδίοις όμμασι να το διαπιστώσει. Το Nixon είναι και πάλι εδώ. Μαζί με όλα τα δυνατά του brunch (αν και την κουζίνα αναλαμβάνει ο Θανάσης Τσιρονίκος, αφού τον αλλοτινό του σεφ, Marco Rossi τον βρίσκουμε πλέον στο δικό του Los Loros), με τα κλασικά του cocktails, με πολυσυλλεκτική κουζίνα, ακόμα και με την ίδια φωτεινή επιγραφή που τόσα χρόνια φώτιζε την Αγησιλάου. Αυτή τη φορά όμως, κρύβει έναν ακόμη άσσο, καθώς σε λίγες μέρες θα ανακαλύψουμε και μερικές street food προτάσεις για γευστικές στάσεις ανάμεσα στις ανοιξιάτικες βόλτες μας στο κέντρο…Welcome back Mr President!

Ομήρου και Σκουφά, Κολωνάκι 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.