- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Πάρτι στην πιο urban καντίνα της πόλης
Οι Guerilla Chef στο πρώτο τους pop up event με πληθωρικό street food και μεξικάνικα cocktails
Τον Fahd τον γνώρισα πριν τρία χρόνια. Τότε είχε μόλις ξεκινήσει τους Tip the Chef, μια ομάδα μαγείρων τους οποίους μπορούσες να καλέσεις σπίτι σου, να σου μαγειρέψουν και αντί για στάνταρ αμοιβή να τους δώσεις το φιλοδώρημα που έκρινες ότι αξίζουν. Η ιδέα αυτή έκανε τον κύκλο της και τελείωσε πριν λίγες μόνο μέρες. Οι Tip the Chef δεν υπάρχουν πια. Στη θέση τους, μέσα στο μυαλό του Fahd, φύτρωσε μια άλλη πολλά υποσχόμενη ιδέα.
Οι Guerilla Chef, αυτή τη φορά θα κάνουν οι ίδιοι το κάλεσμα. Pop up δείπνα υπό τη μορφή πάρτι σε εκκεντρικούς, παράξενους χώρους, που -όπως μου λέει ο Fahd-μπορεί να είναι από ένα εστιατόριο μέχρι μια ταράτσα. Εκεί θα καλούν τον κόσμο να δοκιμάσει τις δημιουργίες τους. Το πρώτο παρτάκι ξεκινάει από σήμερα, Πέμπτη 16 Μαρτίου και θα διαρκέσει 3 μέρες! Μέχρι και το Σάββατο λοιπόν, από τις 20.00 και μετά η καντίνα του 48 Urban Garden πέφτει στα χέρια των Guerilla Chef και αναστενάζει! Το πρώτο τους pop up event είναι επηρεασμένο από την κιτς κουλτούρα της μεξικάνικης πάλης, Lucha Libre, έχει πληθωρικό street food χαρακτήρα και –φυσικά- μεξικάνικα cocktails!
Αρματολών και Κλεφτών 48, Νεάπολη, 213 0281866
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.