- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Τραγανά απ΄ έξω και αφράτα στο εσωτερικό. Με topping από σιρόπι σφενδάμου και κανέλα ή με σοκολάτα και ξηρούς καρπούς ή στην παραδοσιακή εκδοχή τους- απλώς πασπαλισμένα με κρυσταλλική ζάχαρη, τα churros είναι εθιστικά και γίνονται ανάρπαστα.
Πρόκειται για το ξαδερφάκι του λουκουμά- ένα κλασικό ζυμαρένιο γλυκό που τηγανίζεται σε υψηλή θερμοκρασία και το βρίσκει κανείς σε κάθε γωνιά της Ισπανίας αλλά και στις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Πλέον, κυκλοφορούν και «οπλοφορούν » στα λονδρέζικα και παριζιάνικα open markets και η μυρωδιά τους σε μαγνητίζει από χιλιόμετρα.
Οι παραλλαγές τους, είναι η νέα τάση και μας έχει ήδη ξετρελάνει. Μια τυχαία εικόνα στο Instagram με οδήγησε σε έναν απίστευτα μεγάλο αριθμό φωτογραφιών: churros γεμιστά με φιστικοβούτυρο, σοκολάτα, ή κρέμα, churros σε σχήμα χωνιού για παγωτό, churros σε σχήμα donuts πάνω σε καφέδες, σε τούρτα και σε μορφή μπισκότου… churro-μανία και τα εγκεφαλικά διαδέχονται το ένα το άλλο.
Για του λόγου το αληθές, προσδεθείτε και ρίξτε μια ματιά: