Θεματα

Mimaya: Στάση Ισπανία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
34488-75823.jpg

Το μικρό και με εξαιρετική κουζίνα εστιατόριο της Γλυφάδας αγαπάει τη μεσογειακή νοστιμιά και τα ταξίδια. Γι’ αυτό ο σεφ Μιχάλης Ηρωγλίδης, πέρα από τα βασικά πιάτα (που κι αυτά αλλάζουν συχνά ανάλογα με την εποχή), για όλο τον Φεβρουάριο διάλεξε την Ισπανία για να μας ταξιδέψει μέσα από τρία μενού, όλα τους σε τιμές που σε αγκαλιάζουν, όπως η... Μεσόγειος! Tapas για aperitivo, ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό, σε τιμές € 21, € 23 και € 29. Αν διαλέξουμε μάλιστα και ένα κρασί όπως το Momo-Sanchez Romate με €2 4,5 ή, ακόμη καλύτερα, μια κανάτα σανγκρία με € 6,50, το έχουμε το αλέ-ρετούρ στην Ιβηρική Χερσόνησο, τουλάχιστον γευστικά...

Μάρκου Μπότσαρη 8, 210 8944.850

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.