Θεματα

Mimaya: Στάση Ισπανία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
34488-75823.jpg

Το μικρό και με εξαιρετική κουζίνα εστιατόριο της Γλυφάδας αγαπάει τη μεσογειακή νοστιμιά και τα ταξίδια. Γι’ αυτό ο σεφ Μιχάλης Ηρωγλίδης, πέρα από τα βασικά πιάτα (που κι αυτά αλλάζουν συχνά ανάλογα με την εποχή), για όλο τον Φεβρουάριο διάλεξε την Ισπανία για να μας ταξιδέψει μέσα από τρία μενού, όλα τους σε τιμές που σε αγκαλιάζουν, όπως η... Μεσόγειος! Tapas για aperitivo, ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό, σε τιμές € 21, € 23 και € 29. Αν διαλέξουμε μάλιστα και ένα κρασί όπως το Momo-Sanchez Romate με €2 4,5 ή, ακόμη καλύτερα, μια κανάτα σανγκρία με € 6,50, το έχουμε το αλέ-ρετούρ στην Ιβηρική Χερσόνησο, τουλάχιστον γευστικά...

Μάρκου Μπότσαρη 8, 210 8944.850

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.