- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Η λύση στα πεινασμένα μεσημέρια του γραφείου
Τώρα όσες περισσότερες μερίδες παραγγέλνεις στο forky, τόσο λιγότερο πληρώνεις
To Forky.gr δεν είναι ένα οποιοδήποτε πιρούνι. Είναι αυτό που σε έμαθε να λες όχι στη λιγούρα του junk food, γιατί στέκεται δίπλα σου κάθε μέρα με ποιοτικό φαγητό σε χαμηλές τιμές. Το αγάπησαν όλοι όσοι δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, αλλά και αυτοί που δεν έχουν χρόνο να ετοιμάσουν το αγαπημένο τους φαγητό. Το αγαπήσαμε και εμείς γιατί μας προσφέρει τη γλυκιά θαλπωρή του σπιτικού φαγητού, που μόνο η μαμά μας ξέρει να φτιάχνει (αν και επιπλέον θα βρεις την υπογραφή γνωστών σεφ, όπως ο Χριστόφορος Πέσκιας, αλλά και γλυκά από τον Στέλιο Παρλιάρο).
Τώρα, το αγαπημένο αυτό πιρούνι βγάζει ακόμα έναν άσσο από το... γάντι του φούρνου του. Η forky προπαραγγελία είναι η νέα υπηρεσία που θα λατρέψεις. Πλέον στο forky μπορείς να παραγγείλεις το μεσημεριανό σου πριν τις 12.00 μ.μ. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεις τη διαθεσιμότητα των πιάτων στην ποσότητα που εσύ θες, και οργανώνεις καλύτερα τη μέρα σου!
Και το καλύτερο; Όσο πιο πολλά κυρίως πιάτα προσθέτεις στο καλάθι σου, τόσο πιο πολύ μειώνονται οι τιμές! Για παράδειγμα, ο μουσακάς με ψητές μελιτζάνες και φέτα (αλήθεια το έχεις δοκιμάσει αυτό; Αν όχι χάαανεις!) έχει αρχική τιμή €6. Αν όμως παραγγείλεις δύο οποιεσδήποτε κυρίως μερίδες η τιμή πέφτει στα €5,80, με τρεις γίνεται €5,5 και με πέντε φτάνει τα €4,5!
Αν λοιπόν τα μεσημέρια που σας βρίσκει η πείνα στο γραφείο, πιστεύετε ότι δεν έχετε άλλη λύση εκτός από πίτσα, σουβλάκια και... σκορβούτο, ξανασκεφτείτε το. Υπάρχει σωτήρια και είναι πεντανόστιμη! forky.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.