Θεματα

Η λύση στα πεινασμένα μεσημέρια του γραφείου

Τώρα όσες περισσότερες μερίδες παραγγέλνεις στο forky, τόσο λιγότερο πληρώνεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
344003-715666.jpg

To Forky.gr δεν είναι ένα οποιοδήποτε πιρούνι. Είναι αυτό που σε έμαθε να λες όχι στη λιγούρα του junk food, γιατί στέκεται δίπλα σου κάθε μέρα με ποιοτικό φαγητό σε χαμηλές τιμές. Το αγάπησαν όλοι όσοι δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, αλλά και αυτοί που δεν έχουν χρόνο να ετοιμάσουν το αγαπημένο τους φαγητό. Το αγαπήσαμε και εμείς γιατί μας προσφέρει τη γλυκιά θαλπωρή του σπιτικού φαγητού, που μόνο η μαμά μας ξέρει να φτιάχνει (αν και επιπλέον θα βρεις την υπογραφή γνωστών σεφ, όπως ο Χριστόφορος Πέσκιας, αλλά και γλυκά από τον Στέλιο Παρλιάρο).

Τώρα, το αγαπημένο αυτό πιρούνι βγάζει ακόμα έναν άσσο από το... γάντι του φούρνου του. Η forky προπαραγγελία είναι η νέα υπηρεσία που θα λατρέψεις. Πλέον στο forky μπορείς να παραγγείλεις το μεσημεριανό σου πριν τις 12.00 μ.μ. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεις τη διαθεσιμότητα των πιάτων στην ποσότητα που εσύ θες, και οργανώνεις καλύτερα τη μέρα σου!

Και το καλύτερο; Όσο πιο πολλά κυρίως πιάτα προσθέτεις στο καλάθι σου, τόσο πιο πολύ μειώνονται οι τιμές! Για παράδειγμα, ο μουσακάς με ψητές μελιτζάνες και φέτα (αλήθεια το έχεις δοκιμάσει αυτό; Αν όχι χάαανεις!) έχει αρχική τιμή €6. Αν όμως παραγγείλεις δύο οποιεσδήποτε κυρίως μερίδες η τιμή πέφτει στα €5,80, με τρεις γίνεται €5,5 και με πέντε φτάνει τα €4,5!

Αν λοιπόν τα μεσημέρια που σας βρίσκει η πείνα στο γραφείο, πιστεύετε ότι δεν έχετε άλλη λύση εκτός από πίτσα, σουβλάκια και... σκορβούτο, ξανασκεφτείτε το. Υπάρχει σωτήρια και είναι πεντανόστιμη! forky.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.