- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Από την Costa del Sol μέχρι τον Λυκαβηττό… μια paella δρόμος!
Ο πολυβραβευμένος Sergio Garrido Cantero για λίγες βραδιές στο St. George Lycabettus
Tapas, paella, chorizo, jamon serrano και τόσα ακόμα. Η λίστα με τις λιχουδιές της ισπανικής κουζίνας δεν έχουν τελειωμό. Αν και εσύ ονειρεύεσαι να φας μια αυθεντική paella, τα νέα είναι καλά, και ο σεφ…νόστιμος.
Στα πλαίσια της ιδέας «Κουζίνες του Κόσμου» το ξενοδοχείο St.George Lycabettus σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ισπανικής Πρεσβείας διοργανώνουν ένα πεντανόστιμο Φεστιβάλ Ισπανικής Γαστρονομίας από 14 έως 31 Μαρτίου. Για το λόγο αυτό έρχεται στην Αθήνα ο πολυβραβευμένος chef, Sergio Garrido Cantero, κατευθείαν από το φημισμένο Costa del Sol.
Στον 6ο όροφο του St. George Lycabettus, στο μαγευτικό La Suite Lounge Restaurant και με θέα όλη την πόλη, ο Ισπανός σεφ ετοιμάζει ένα υπέροχο gourmet μενού για όλους όσους αγαπούν την πληθωρική ισπανική κουζίνα. Το μενού έχει €35/ άτομο και συνοδεύεται από αναγνωρισμένα ισπανικά κρασιά. Μια ωραία ευκαιρία να το δοκιμάσετε είναι την Παρασκευή 17 Μαρτίου, όταν θα υπάρχει και live Flamenco Show!
Παράλληλα χάρις την ευγενική προσφορά του Ινστιτούτου Θερβάντες, στο Screening Room του ξενοδοχείου θα προβάλλονται καθημερινά ισπανικές ταινίες με ελεύθερη είσοδο.
Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416191
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Ένα από τα ομορφότερα σημεία να απολαύσεις τη θέα της Ακρόπολης
Πρώτος καλεσμένος ο Γρηγόρης Χέλμης την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου
Τα μέλια των Τομ Κορόγιαννου και Νίκου Καλδάνη θα έπρεπε να κάνουν ήδη διεθνή καριέρα
Αν προορισμός σου είναι η Αράχοβα, η Ιτέα ή το Γαλαξίδι, μείνε στη Λιβαδειά!
Σοκολατόπιτες, γαλακτομπούρεκο και θεϊκό προφιτερόλ. Αυτά τα ζαχαροπαλστεία έχουν τα γλυκά που ονειρεύεσαι
Ένα gelato bar με υπέροχη αισθητική και πολλές λιχουδιές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.