Θεματα

Από την Costa del Sol μέχρι τον Λυκαβηττό… μια paella δρόμος!

Ο πολυβραβευμένος Sergio Garrido Cantero για λίγες βραδιές στο St. George Lycabettus

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
342697-712537.jpg

Tapas, paella, chorizo, jamon serrano και τόσα ακόμα. Η λίστα με τις λιχουδιές της ισπανικής κουζίνας δεν έχουν τελειωμό. Αν και εσύ ονειρεύεσαι να φας μια αυθεντική paella, τα νέα είναι καλά, και ο σεφ…νόστιμος.

Στα πλαίσια της ιδέας «Κουζίνες του Κόσμου» το ξενοδοχείο St.George Lycabettus σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ισπανικής Πρεσβείας διοργανώνουν ένα πεντανόστιμο Φεστιβάλ Ισπανικής Γαστρονομίας από 14 έως 31 Μαρτίου. Για το λόγο αυτό έρχεται στην Αθήνα ο πολυβραβευμένος chef, Sergio Garrido Cantero, κατευθείαν από το φημισμένο Costa del Sol.

Sergio Garrido Cantero

Στον 6ο όροφο του St. George Lycabettus, στο μαγευτικό La Suite Lounge Restaurant και με θέα όλη την πόλη, ο Ισπανός σεφ ετοιμάζει ένα υπέροχο gourmet μενού για όλους όσους αγαπούν την πληθωρική ισπανική κουζίνα. Το μενού έχει €35/ άτομο και συνοδεύεται από αναγνωρισμένα ισπανικά κρασιά. Μια ωραία ευκαιρία να το δοκιμάσετε είναι την Παρασκευή 17 Μαρτίου, όταν θα υπάρχει και live Flamenco Show!

Παράλληλα χάρις την ευγενική προσφορά του Ινστιτούτου Θερβάντες, στο Screening Room του ξενοδοχείου θα προβάλλονται καθημερινά ισπανικές ταινίες με ελεύθερη είσοδο.

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416191

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.