Θεματα

Τσάι και συμπάθεια τον Φεβρουάριο στο ΝJV Athens Plaza

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
33960-75058.jpg

Μια μέρα που το κρύο τσούζει, βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης, και θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό από τα συνήθη, πήγαινε στο Plaza Café, που βρίσκεται στο lobby του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza και απόλαυσε ένα (ή και περισσότερα) φλιτζάνι μυρωδάτου τσαγιού.

Apple ginger με κομμάτια μήλου, ζαχαρωμένα κομμάτια παπάγια, τζίντζερ, κομμάτια από χαρούπι, πέταλα τριαντάφυλλου και φύλλα μούρων, fruit mélange με ιβίσκο, πέταλα από τριαντάφυλλο, κομμάτια μήλου, σταφύλι, ώριμα μούρα, αμύγδαλα, κανέλα, κομμάτια από ζαχαρωμένο ανανά – μάνγκο και παπάγια, γαρύφαλλο, φλούδες κίτρου, βατόμουρα και μαύρη σταφίδα ή cream caramel με το φημισμένο Rooitea της Ν. Αφρικής χωρίς καφεΐνη με κρεμώδη γεύση καραμέλας, είναι μερικές από τις 12 καινούργιες γεύσεις τσαγιών που μπορείς να χαρείς. Μαζί μπορείς να απολαύσεις και ένα πλατό με γλυκές και αλμυρές γεύσεις για δύο άτομα, μαζί και τα τσαγάκια, στην τιμή των 19 ευρώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.