Θεματα

5 πράγματα που είναι νοστιμότερα όταν τα φτιάχνουμε στο σπίτι

115054-643439.jpg
Γεωργία Σκαμάγκα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
339571-706273.jpg

Κρουτόν

Σπιτικά κρουτόν

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένας φούρνος, λίγο «χθεσινό» ψωμί, βούτυρο ή ελαιόλαδο και τα αγαπημένα μας μυρωδικά.

Μαγιονέζα

Μαγιονέζα

Χωρίς ίχνος συντηρητικών και με υλικά που ήδη βρίσκονται στην κουζίνα σου. Κρόκους αυγών, μουστάρδα, ξύδι και/ή χυμό λεμονιού, λάδι και αλάτι.

Πουρές πατάτας

Βρασμένες πατάτες, λίγο γάλα, αλάτι και τα αγαπημένα σου μυρωδικά

Σίγουρα πιο υγιεινός από την τυποποιημένη «σκόνη». Βρασμένες πατάτες, λίγο γάλα, αλάτι και τα αγαπημένα σου μυρωδικά.

Κουλουράκια και μπισκότα

Μπισκότα

Οι αμέτρητες συνταγές της γιαγιάς με τα αγνότερα υλικά. Τόσο η διαδικασία όσο και η «μυρωδιές» στο σπίτι θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Δες μία αγαπημένη μας συνταγή εδώ.

Τουρσί

Για σπιτικό τουρσί χρειάζεσαι ξύδι, αλάτι και μυρωδικά

Μια τεράστια ποικιλία λαχανικών μπορεί να γίνει «τουρσί» χωρίς να περιέχει τα χημικά που έχουν τα βαζάκια στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Χρειάζεσαι ξύδι, αλάτι και μυρωδικά κατά προτίμηση. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.