5 πράγματα που είναι νοστιμότερα όταν τα φτιάχνουμε στο σπίτι
Κρουτόν
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένας φούρνος, λίγο «χθεσινό» ψωμί, βούτυρο ή ελαιόλαδο και τα αγαπημένα μας μυρωδικά.
Μαγιονέζα
Χωρίς ίχνος συντηρητικών και με υλικά που ήδη βρίσκονται στην κουζίνα σου. Κρόκους αυγών, μουστάρδα, ξύδι και/ή χυμό λεμονιού, λάδι και αλάτι.
Πουρές πατάτας
Σίγουρα πιο υγιεινός από την τυποποιημένη «σκόνη». Βρασμένες πατάτες, λίγο γάλα, αλάτι και τα αγαπημένα σου μυρωδικά.
Κουλουράκια και μπισκότα
Οι αμέτρητες συνταγές της γιαγιάς με τα αγνότερα υλικά. Τόσο η διαδικασία όσο και η «μυρωδιές» στο σπίτι θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Δες μία αγαπημένη μας συνταγή εδώ.
Τουρσί
Μια τεράστια ποικιλία λαχανικών μπορεί να γίνει «τουρσί» χωρίς να περιέχει τα χημικά που έχουν τα βαζάκια στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Χρειάζεσαι ξύδι, αλάτι και μυρωδικά κατά προτίμηση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.