- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
5 πράγματα που είναι νοστιμότερα όταν τα φτιάχνουμε στο σπίτι
Κρουτόν
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένας φούρνος, λίγο «χθεσινό» ψωμί, βούτυρο ή ελαιόλαδο και τα αγαπημένα μας μυρωδικά.
Μαγιονέζα
Χωρίς ίχνος συντηρητικών και με υλικά που ήδη βρίσκονται στην κουζίνα σου. Κρόκους αυγών, μουστάρδα, ξύδι και/ή χυμό λεμονιού, λάδι και αλάτι.
Πουρές πατάτας
Σίγουρα πιο υγιεινός από την τυποποιημένη «σκόνη». Βρασμένες πατάτες, λίγο γάλα, αλάτι και τα αγαπημένα σου μυρωδικά.
Κουλουράκια και μπισκότα
Οι αμέτρητες συνταγές της γιαγιάς με τα αγνότερα υλικά. Τόσο η διαδικασία όσο και η «μυρωδιές» στο σπίτι θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Δες μία αγαπημένη μας συνταγή εδώ.
Τουρσί
Μια τεράστια ποικιλία λαχανικών μπορεί να γίνει «τουρσί» χωρίς να περιέχει τα χημικά που έχουν τα βαζάκια στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Χρειάζεσαι ξύδι, αλάτι και μυρωδικά κατά προτίμηση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.