Θεματα

Η Μεγάλη Βρετανία στην πιο «γλυκιά» εκδοχή της

Τα πιο ωραία γαλλικά γλυκά στο ανακαινισμένο GB Corner Gifts& Flavors

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338761-704498.jpg
Arnaud Larher, ο διάσημος pastry chef της Γαλλίας

Αν έτυχε να περάσεις από την Ελευθέριου Βενιζέλου την προηγούμενη Πέμπτη, πιθανόν να είδες κάτι που να σου τράβηξε την προσοχή. Κάτι που κυλούσε και άλλαζε μορφές σαν μαγική κουρτίνα, στις μεγάλες τζαμαρίες της Μεγάλης Βρετανίας. Αν κοιτούσες πιο προσεκτικά θα έβλεπες καταρράκτες σοκολάτας να ρέουν στη βιτρίνα του GB Corner. Ναι, μάλιστα, αληθινοί καταρράκτες από σοκολάτα!

Το ανακαινισμένο GB Corner Gifts &Flavors από εκείνη την Πέμπτη, στις 26 Ιανουαρίου, άνοιξε μια μυστική πόρτα στον κόσμο της σοκολάτας. Γαλλικές τάρτες, πάστες, αλλά και τα φημισμένα σοκολατάκια και οι σοκολάτες του Arnaud Larher, του διάσημου και βραβευμένου pastry chef της Γαλλίας, σε περιμένουν στις καλογυαλισμένες βιτρίνες. Tarte Τentation, Εxpression Chocolat, Tarte Tatin, Paris-Brest, Tarte Hawai, Tarte Citron, Monte Cristo, Casse Noisette, Saint Honoré Bahia αλλά και αφράτα κέικ σε διάφορες γεύσεις, όλα να υπόσχονται τις πιο γλυκές στιγμές της ζωής.

Εκτός από όλα αυτά τα σοκολατένια στο καινούργιο GB Corner Gifts& Flavors θα βρεις μοναδικά προϊόντα και πρωτότυπα είδη δώρων για κάθε περίσταση.

Το GB Corner Gifts & Flavors λειτουργεί Δευτέρα ως Σάββατο 11:00 - 20:00 | 210 3330750 | Για online αγορές πατήστε εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.