Θεματα

Δοκίμασε όλη την Ελλάδα σε 4 μέρες

Από 27 έως 30 Ιανουαρίου η 4η ΕΧΠΟΤΡΟΦ στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338327-703756.jpg

Πόσα ελληνικά προϊόντα δεν γνωρίζουμε; Πόσες ελληνικές γεύσεις δεν έχουμε δοκιμάσει ποτέ; Πόσα αλλαντικά, πόσα τυριά, όσπρια, ζυμαρικά, αλείμματα, μέλια, ποτά; Ίσως ποτέ να μη σταθεί δυνατό να τα γευτούμε όλα. Αλλά τις μέρες που ακολουθούν θα μάθουμε πολλά από αυτά.

Από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΧΠΟΤΡΟΦ, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του είδους που γίνεται στην Ελλάδα εδώ και 4 συναπτά έτη και που κάθε χρόνο προσελκύει επισκέπτες τόσο από τη χώρα μας όσο και από το εξωτερικό.

Η έκθεση θα γίνει φέτος στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας και αναμένεται να την επισκεφτούν περισσότερο από 40.000 άτομα. Αν είστε ανάμεσά τους θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα πιο εκλεκτά προϊόντα, να γνωρίσετε από κοντά τους παραγωγούς, να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας απευθείας από 300 επιλεγμένους εκθέτες, κι έτσι γευστικά να ταξιδέψετε σε όλη την Ελλάδα. Στην κυριολεξία, καθώς εκτός από την Περιφέρεια Κρήτης που φιλοξενείται ως τιμώμενη περιοχή, έξι ακόμα περιφέρειες της Ελλάδας θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα. Έτσι, το Βόρειο και το Νότιο Αιγαίο, η Στερεά Ελλάδα, η Δυτική Ελλάδα, η Αττική και τα Ιόνια νησιά θα δώσουν τη δική τους γεύση.

Ταυτόχρονα, παράλληλες εκδηλώσεις «ζωηρεύουν» ακόμα περισσότερο την έκθεση. Σεμινάρια οινογνωσίας, ζωντανή μαγειρική από τον Λευτέρη Λαζάρου και διάσημους σεφ στο «Μαγειρεύουμε Ελλάδα», ελληνικά κοκτέιλ με τσίπουρο και ούζο στο «Πίνουμε Ελλάδα», αλλά και ο πανελλήνιος διαγωνισμός μαγειρικής “Greek Chef 2017” που θέλει να αναδείξει τους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Info

Ωράριο:

Παρασκευή 27/1: 12.00-21.30, Σάββατο 28/1: 10.00-21.30, Κυριακή 29/1: 10.00-21.30, Δευτέρα 30/1: 10.00-17.00

Τιμή εισιτηρίου: €5 (για επαγγελματίες τροφίμων δωρεάν)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.