Θεματα

Δοκίμασε όλη την Ελλάδα σε 4 μέρες

Από 27 έως 30 Ιανουαρίου η 4η ΕΧΠΟΤΡΟΦ στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338327-703756.jpg

Πόσα ελληνικά προϊόντα δεν γνωρίζουμε; Πόσες ελληνικές γεύσεις δεν έχουμε δοκιμάσει ποτέ; Πόσα αλλαντικά, πόσα τυριά, όσπρια, ζυμαρικά, αλείμματα, μέλια, ποτά; Ίσως ποτέ να μη σταθεί δυνατό να τα γευτούμε όλα. Αλλά τις μέρες που ακολουθούν θα μάθουμε πολλά από αυτά.

Από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΧΠΟΤΡΟΦ, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του είδους που γίνεται στην Ελλάδα εδώ και 4 συναπτά έτη και που κάθε χρόνο προσελκύει επισκέπτες τόσο από τη χώρα μας όσο και από το εξωτερικό.

Η έκθεση θα γίνει φέτος στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας και αναμένεται να την επισκεφτούν περισσότερο από 40.000 άτομα. Αν είστε ανάμεσά τους θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα πιο εκλεκτά προϊόντα, να γνωρίσετε από κοντά τους παραγωγούς, να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας απευθείας από 300 επιλεγμένους εκθέτες, κι έτσι γευστικά να ταξιδέψετε σε όλη την Ελλάδα. Στην κυριολεξία, καθώς εκτός από την Περιφέρεια Κρήτης που φιλοξενείται ως τιμώμενη περιοχή, έξι ακόμα περιφέρειες της Ελλάδας θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα. Έτσι, το Βόρειο και το Νότιο Αιγαίο, η Στερεά Ελλάδα, η Δυτική Ελλάδα, η Αττική και τα Ιόνια νησιά θα δώσουν τη δική τους γεύση.

Ταυτόχρονα, παράλληλες εκδηλώσεις «ζωηρεύουν» ακόμα περισσότερο την έκθεση. Σεμινάρια οινογνωσίας, ζωντανή μαγειρική από τον Λευτέρη Λαζάρου και διάσημους σεφ στο «Μαγειρεύουμε Ελλάδα», ελληνικά κοκτέιλ με τσίπουρο και ούζο στο «Πίνουμε Ελλάδα», αλλά και ο πανελλήνιος διαγωνισμός μαγειρικής “Greek Chef 2017” που θέλει να αναδείξει τους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Info

Ωράριο:

Παρασκευή 27/1: 12.00-21.30, Σάββατο 28/1: 10.00-21.30, Κυριακή 29/1: 10.00-21.30, Δευτέρα 30/1: 10.00-17.00

Τιμή εισιτηρίου: €5 (για επαγγελματίες τροφίμων δωρεάν)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.