Θεματα

Τέχνη και γαστρονομία στo St.George Lycabettus

Τέχνη και γαστρονομία στo St.George Lycabettus

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
33667-74614.jpg

Είναι η 13η χρονιά που η έκθεση «Rooms 2013» (διοργάνωση-επιμέλεια Αίθουσα Τέχνης Καππάτος) φιλοξενείται στo ξενοδοχείο St.George Lycabettus. Και φέτος οι 20 Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν θα παρουσιάσουν ο καθένας ατομικά τη δουλειά του- ζωγραφικά έργα, γλυπτικά, εικαστικές-ηχητικές, φωτογραφικές και σκηνογραφικές εγκαταστάσεις, αρχιτεκτονικά projects , design , performance,  προβολές , ταινίες-, σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου το οποίο θα έχει ο ίδιος ο καλλιτέχνης μεταμορφώσει σε προσωπικό του ατελιέ.

Με την ευκαιρία της έκθεσης στο La Suite Lounge Bar & Restaurant στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου θα σερβίρεται καθημερινά ένα Gastronomy art menu με 5 gourmet πιάτα του σεφ Βασίλη Μήλιου στη τιμή των 36€ ευρώ το άτομο μαζί με κρασί.

Εγκαίνια Έκθεσης : Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013,  8μμ – 12μμ, διάρκεια μέχρι  10 Φεβρουαρίου 2013. Πληροφορίες & κρατήσεις : 210 7416191

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.