Τέχνη και γαστρονομία στo St.George Lycabettus
Τέχνη και γαστρονομία στo St.George Lycabettus
Είναι η 13η χρονιά που η έκθεση «Rooms 2013» (διοργάνωση-επιμέλεια Αίθουσα Τέχνης Καππάτος) φιλοξενείται στo ξενοδοχείο St.George Lycabettus. Και φέτος οι 20 Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν θα παρουσιάσουν ο καθένας ατομικά τη δουλειά του- ζωγραφικά έργα, γλυπτικά, εικαστικές-ηχητικές, φωτογραφικές και σκηνογραφικές εγκαταστάσεις, αρχιτεκτονικά projects , design , performance, προβολές , ταινίες-, σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου το οποίο θα έχει ο ίδιος ο καλλιτέχνης μεταμορφώσει σε προσωπικό του ατελιέ.
Με την ευκαιρία της έκθεσης στο La Suite Lounge Bar & Restaurant στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου θα σερβίρεται καθημερινά ένα Gastronomy art menu με 5 gourmet πιάτα του σεφ Βασίλη Μήλιου στη τιμή των 36€ ευρώ το άτομο μαζί με κρασί.
Εγκαίνια Έκθεσης : Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013, 8μμ – 12μμ, διάρκεια μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2013. Πληροφορίες & κρατήσεις : 210 7416191
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.