- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Τέχνη και γαστρονομία στo St.George Lycabettus
Τέχνη και γαστρονομία στo St.George Lycabettus
Είναι η 13η χρονιά που η έκθεση «Rooms 2013» (διοργάνωση-επιμέλεια Αίθουσα Τέχνης Καππάτος) φιλοξενείται στo ξενοδοχείο St.George Lycabettus. Και φέτος οι 20 Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν θα παρουσιάσουν ο καθένας ατομικά τη δουλειά του- ζωγραφικά έργα, γλυπτικά, εικαστικές-ηχητικές, φωτογραφικές και σκηνογραφικές εγκαταστάσεις, αρχιτεκτονικά projects , design , performance, προβολές , ταινίες-, σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου το οποίο θα έχει ο ίδιος ο καλλιτέχνης μεταμορφώσει σε προσωπικό του ατελιέ.
Με την ευκαιρία της έκθεσης στο La Suite Lounge Bar & Restaurant στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου θα σερβίρεται καθημερινά ένα Gastronomy art menu με 5 gourmet πιάτα του σεφ Βασίλη Μήλιου στη τιμή των 36€ ευρώ το άτομο μαζί με κρασί.
Εγκαίνια Έκθεσης : Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013, 8μμ – 12μμ, διάρκεια μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2013. Πληροφορίες & κρατήσεις : 210 7416191
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.