Θεματα

Dark Cave, η «σκοτεινή» νότα της απόσταξης στο νέο παλαιωμένο τσίπουρο

 Dark Cave, η «σκοτεινή» νότα της απόσταξης στο νέο παλαιωμένο τσίπουρο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
33653-74575.jpg

Έχει υπέροχο κεχριμπαρένιο χρώμα και μελωμένα αρώματα από αποξηραμένα δαμάσκηνα, σταφίδες, φλούδες περγαμόντου και πικάντικες νότες βανίλιας, σοκολάτας και μοσχοκάρυδου. Όταν το πίνεις αφήνει στο στόμα μια δυνατή και μαζί φινετσάτη, βελούδινη αρωματικά επίγευση. Είναι το Dark Cave, ένα παλαιωμένο τσίπουρο που μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά από την αποσταγματοποιία της οικογένειας Τσιλιλή.

Παράγεται στις ημιορεινές πλαγιές της περιοχής των Μετεώρων στη Θεσσαλία, μετά από παραμονή σε βαρέλια γαλλικής και αμερικάνικης δρυός 225L που διαρκεί από πέντε ως δώδεκα χρόνια, με παραμονή τον τελευταίο του χρόνο σε βαρέλια που είχε παλαιώσει πριν γλυκό κρασί vinsanto. Πίνεται απολαυστικά και συνδυάζεται εξαιρετικά με αποξηραμένα φρούτα, αυγοτάραχο, σοκολάτα.

Ενδεικτική τιμή πώλησης: 36,00Eur

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.