- CITY GUIDE
- PODCAST
-
35°
Dark Cave, η «σκοτεινή» νότα της απόσταξης στο νέο παλαιωμένο τσίπουρο
Dark Cave, η «σκοτεινή» νότα της απόσταξης στο νέο παλαιωμένο τσίπουρο
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![33653-74575.jpg 33653-74575.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2013/01/23/33653-74575.jpg)
Έχει υπέροχο κεχριμπαρένιο χρώμα και μελωμένα αρώματα από αποξηραμένα δαμάσκηνα, σταφίδες, φλούδες περγαμόντου και πικάντικες νότες βανίλιας, σοκολάτας και μοσχοκάρυδου. Όταν το πίνεις αφήνει στο στόμα μια δυνατή και μαζί φινετσάτη, βελούδινη αρωματικά επίγευση. Είναι το Dark Cave, ένα παλαιωμένο τσίπουρο που μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά από την αποσταγματοποιία της οικογένειας Τσιλιλή.
Παράγεται στις ημιορεινές πλαγιές της περιοχής των Μετεώρων στη Θεσσαλία, μετά από παραμονή σε βαρέλια γαλλικής και αμερικάνικης δρυός 225L που διαρκεί από πέντε ως δώδεκα χρόνια, με παραμονή τον τελευταίο του χρόνο σε βαρέλια που είχε παλαιώσει πριν γλυκό κρασί vinsanto. Πίνεται απολαυστικά και συνδυάζεται εξαιρετικά με αποξηραμένα φρούτα, αυγοτάραχο, σοκολάτα.
Ενδεικτική τιμή πώλησης: 36,00Eur
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ψήνονται στη σχάρα κατευθείαν από το ποτάμι, ή τηγανίζονται για τους μερακλήδες
Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό
«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»
Μπαίνουμε στην κουζίνα και μαγειρεύουμε με διάσημα τοπικά προϊόντα από 30 γωνιές της Ελλάδος
Λαχταριστά μπέργκερς, φοβερές πίτσες, άπαιχτα σουβλάκια, ακόμα και σπιτικό φαγητό, όλα είναι εδώ
Φτιάξε και απόλαυσε τις καλύτερε μακαρονάδες ενόψη Ολυμπιακών Αγώνων
Για σουβλάκια, πίτσα, burger ή ό,τι σου έρθει στο μυαλό, μπες στο fagi.gr
Aυθεντικές ιταλικές γεύσεις, μαμαδίστικα πιάτα και American street food
Συνταγές βασισμένες στην εποχικότητα, άριστες πρώτες ύλες και value for money τιμές
Η νέα street food λιχουδιά της Αθήνας συμβαίνει στο Fuddy Duddy Pizza, στην οδό Λέκκα
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχει γεύση «πανάκριβη», εστέτ και γκουρμέ
Στο κέντρο της Χώρας, θα το εντοπίσεις και θα το αγαπήσεις αμέσως
Εδώ δεν θα φας «χθεσινό» παγωτό, μόνο υπέροχες γεύσεις με χαμηλά λιπαρά και τόσο όσο ζάχαρη, που φτιάχτηκαν την ημέρα που θα το επισκεφθείς
Ένας ολόκληρος κόσμος νοστιμιάς, πλασμένος από υλικά του πιο λαχταριστού ονείρου
Θα δοκιμάσεις εξαιρετικό French Toast με βατόμουρα και κρέμα πατισερί, αλλά και αλμυρά αβγοπιάτα και φρέσκα σάντουιτς.
Εδώ το φαγητό είναι μοίρασμα που φέρνει κοντά την παρέα και τα cocktails είναι κλασικά και δημιουργούνται με βάση τις αυθεντικές συνταγές
Ξεκινά με γευστικό και αρωματικό πρωινό και εκλεκτούς καφέδες, συνεχίζοντας με δροσιστικά και απολαυστικά cocktails
Cocktails, μοναδική θέα, και αξέχαστα βράδια
Ο σεφ του εστιατορίου The Lost Sheep εξηγεί γιατί στα πιάτα του γεύεσαι τη γαστρονομική κουλτούρα της πατρίδας του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.