- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ξεφυλλίζοντας το ημερολόγιο «Design with food» άρχισα να βλέπω τελείως διαφορετικά τα τρόφιμα της κουζίνας. Πήρα λοιπόν, τα μακαρόνια σε συνδυασμό με κοχύλια, χυλοπίτες και ό,τι άλλο ζυμαρικό είχα στην κουζίνα και τα έβαλα σε βάζο με φωτάκια. Με το χέρι στην καρδιά ήταν μια αηδία, αλλά χρειάστηκε να υποστώ τη χλεύη φίλων για να κάνω την αποκαθήλωση.
Μπορεί να χρησιμοποίησα λάθος υλικό με ακόμα πιο λάθος τρόπο, αλλά δεν θα το βάλω κάτω. Το ημερολόγιο που εξέδωσε το γραφείο σχεδιασμού EIGA (έδρα το Αμβούργο), με τις σελίδες σχεδιασμένες από 54 καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες σου ανοίγει την όρεξη να κάνεις σχεδιαστικές τρέλες με τα τρόφιμα. Πάντως, η πιο ασφαλής ιδέα είναι, αν βρείτε το ημερολόγιο, να κόψετε τις σελίδες του για κάδρα στην κουζίνα. (Το μόνο κακό είναι πως δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο γραφείο. Το ημερολόγιο ήταν για το 2012). Άλλες δουλειές του γραφείου EIGA εδώ