- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ξεφυλλίζοντας το ημερολόγιο «Design with food» άρχισα να βλέπω τελείως διαφορετικά τα τρόφιμα της κουζίνας. Πήρα λοιπόν, τα μακαρόνια σε συνδυασμό με κοχύλια, χυλοπίτες και ό,τι άλλο ζυμαρικό είχα στην κουζίνα και τα έβαλα σε βάζο με φωτάκια. Με το χέρι στην καρδιά ήταν μια αηδία, αλλά χρειάστηκε να υποστώ τη χλεύη φίλων για να κάνω την αποκαθήλωση.
Μπορεί να χρησιμοποίησα λάθος υλικό με ακόμα πιο λάθος τρόπο, αλλά δεν θα το βάλω κάτω. Το ημερολόγιο που εξέδωσε το γραφείο σχεδιασμού EIGA (έδρα το Αμβούργο), με τις σελίδες σχεδιασμένες από 54 καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες σου ανοίγει την όρεξη να κάνεις σχεδιαστικές τρέλες με τα τρόφιμα. Πάντως, η πιο ασφαλής ιδέα είναι, αν βρείτε το ημερολόγιο, να κόψετε τις σελίδες του για κάδρα στην κουζίνα. (Το μόνο κακό είναι πως δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο γραφείο. Το ημερολόγιο ήταν για το 2012). Άλλες δουλειές του γραφείου EIGA εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.