Θεματα

Το ελληνικό Patio στη λίστα του CNN με τα καλύτερα εστιατόρια για το 2017

Η κουζίνα του σεφ Παναγιώτη Γιακαλή ξεχώρισε ως μία από τις καλύτερες στον κόσμο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
336201-698423.jpg

Με μια σημαντική διάκριση για την ελληνική γαστρονομία ξεκίνησε το 2017, όταν το CNN συμπεριέλαβε στη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια της φετινής χρονιάς ένα αθηναϊκό εστιατόριο. Το Patio του ξενοδοχείου The Margi ήταν το μοναδικό ελληνικό εστιατόριο που επιλέχθηκε και έκανε την Αθήνα να λάμψει δίπλα στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου.

Σημαντικό ρόλο στη διάκριση έπαιξε ο εξαιρετικός σεφ Παναγιώτης Γιακαλής, ο οποίος βασίζει τη δημιουργική κουζίνα του αποκλειστικά στις φρέσκες πρώτες ύλες, που το εστιατόριο προμηθεύεται καθημερινά από την ιδιόκτητη φάρμα του ξενοδοχείου.

Ο Παναγιώτης Γιακαλής

Το Patio δεν θα ανοίξει πριν τις 27 Απριλίου 2017 (λειτουργεί μόνο καλοκαίρι), αλλά λόγω αυξημένης ζήτησης δέχεται κρατήσεις από τώρα.

Η φάρμα του ξενοδοχείου The Margi

The Margi Hotel, Λητούς 11, Βουλιαγμένη, 210 8929160

*Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη λίστα του CNN εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.