Θεματα

Οι 10 νέοι σεφ που ξεχώρισαν το 2016

Η συντακτική ομάδα της A.V. ψήφισε. Εσύ;

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
335555-697156.jpg

1. Αντώνης Δρακουλαράκος

Sushimou

2. Δημήτρης Παμπόρης

Ekies

Δημήτρης Παμπόρης

3. Σταμάτης Μαρμαρηνός

Posidonio, Σπέτσες

Σταμάτης Μαρμαρηνός

4. Χάρης Νικολούζος

2Μαζί

Χάρης Νικολούζος

5. Νικόλας Μπίλλης

Botrini’s

Νικόλας Μπίλλης

6. Νίκος Θωμάς

Simul

Νίκος Θωμάς

7. Θάνος Στασινός

Nikkei

Θάνος Στασινός

8. Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος

Domotel Kastri

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος

9. Σωτήρης Κοντιζάς

Nolan

10. Θοδωρής Παπανικολάου

Σελήνη, Σαντορίνη

Ψήφισε κι εσύ: 

ΣΕΦ: THE NEXT GENERATION

Μπορείτε να ψηφίσετε για όλα τα βραβεία εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.