Θεματα

Βρήκαμε το πιο χριστουγεννιάτικο burger της πόλης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
335010-695699.jpg

Αυτές τις μέρες το μυαλό σου σκέφτεται περισσότερο το φαγητό από ό,τι συνήθως. Φαντάζεσαι ξεροψημένες γαλοπούλες, σοκολατένια γλυκά, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και το χοιρινό με δαμάσκηνα της μαμάς σου. Burgers όμως σκέφτεσαι; Άκου ερώτηση τώρα…Αφού πάντα η σκέψη σου εκεί είναι. Ακόμα και στον ύπνο σου μετράς μπιφτεκόψωμα. Ωραία, γιατί σου έχουμε το burger που ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα των ημερών.

Το “The Christmas Burger” είναι παραγεμισμένο με καπνιστή γαλοπούλα, γκοργκονζόλα, σάλτσα φρούτων του δάσους, ντομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι και φυσικά ζουμερό μπιφτέκι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά (αχ!). Όλα αυτά μέσα σε αφράτο μπριός (αχ- αχ!). Ισορροπεί τέλεια τις γλυκές, τις αλμυρές, αλλά και τις πικάντικες γεύσεις, ενώ συνδυάζεται ιδανικά με ένα ποτήρι παγωμένη μπίρα. Αν το θες όμως, τρέξε! Το βρήκαμε στο Hops beer and burgers και θα σερβίρεται εκεί μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου.

Δράκου 10, Κουκάκι, 211 0136500

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.