Θεματα

Βρήκαμε το πιο χριστουγεννιάτικο burger της πόλης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
335010-695699.jpg

Αυτές τις μέρες το μυαλό σου σκέφτεται περισσότερο το φαγητό από ό,τι συνήθως. Φαντάζεσαι ξεροψημένες γαλοπούλες, σοκολατένια γλυκά, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και το χοιρινό με δαμάσκηνα της μαμάς σου. Burgers όμως σκέφτεσαι; Άκου ερώτηση τώρα…Αφού πάντα η σκέψη σου εκεί είναι. Ακόμα και στον ύπνο σου μετράς μπιφτεκόψωμα. Ωραία, γιατί σου έχουμε το burger που ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα των ημερών.

Το “The Christmas Burger” είναι παραγεμισμένο με καπνιστή γαλοπούλα, γκοργκονζόλα, σάλτσα φρούτων του δάσους, ντομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι και φυσικά ζουμερό μπιφτέκι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά (αχ!). Όλα αυτά μέσα σε αφράτο μπριός (αχ- αχ!). Ισορροπεί τέλεια τις γλυκές, τις αλμυρές, αλλά και τις πικάντικες γεύσεις, ενώ συνδυάζεται ιδανικά με ένα ποτήρι παγωμένη μπίρα. Αν το θες όμως, τρέξε! Το βρήκαμε στο Hops beer and burgers και θα σερβίρεται εκεί μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου.

Δράκου 10, Κουκάκι, 211 0136500

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.