Πώς να σκοτώσεις τον εαυτό σου με σοκολάτα
Η επιστήμη, η τέχνη και το χιούμορ δίνουν ραντεβού στην κουζίνα με 30 συνταγές
Η σοκολάτα είναι κόλαση και ο πιο γλυκός δρόμος για να βρεθείτε στον παράδεισο περνάει από τις σελίδες αυτού του βιβλίου. Μια νόστιμη, ψιλοπειραγμένη, ιδέα που ξεκίνησε από το Kickstarter, πέτυχε το στόχο της και σύντομα θα βρίσκεται στα χέρια κάθε φιλοπερίεργου αναγνώστη.
Δύο φίλες, τζάνκια της σοκολάτας και της οπτικής επικοινωνίας. Οι Martina και Valentine. Ένας πάθος. Η σοκολάτα. Πολλοί τρόποι για να πεις αντίο στον πικρό κόσμο με ένα γλυκό τρόπο.
Σοκολοτοερευνώντας, έμαθαν πως η θεομπρομίνη είναι η τοξική ουσία που βρίσκεται στο κακάο. Αυτή που ευθύνεται για την καλή διάθεση και την αντοχή κάθε σοκολατοφάγου. Όπως οι περισσότερες υπερβολικές δόσεις, μπορεί να σε τελειώσει.
Έκαναν τους υπολογισμούς τους και κατέληξαν πως το επικίνδυνο όριο κατανάλωσης μαύρης σοκολάτας για έναν ενήλικα είναι τα 7.74 κιλά σε ένα 24ωρο. Και μετά πέρασαν ώρες στο γραφείο και την κουζίνα, φτιάχνοντας συνταγές που θα σε ξεκάνουν στην κυριολεξία. Σχεδίασαν, φωτογράφισαν, υπολόγισαν συστατικά, σκέφτηκαν τρόπους σερβιρίσματος, γαρνίραν με κάθε πειρασμό. Μετά, ετοίμασαν το πρώτο dummy και ξεκίνησαν την καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για την έκδοση τους. 30 γλυκές συνταγές για να πεθάνεις. Το απόλυτο chocolate porn manual σε περιμένει εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.