Θεματα

Food Festival στη Θεσσαλονίκη

Food Festival στη Θεσσαλονίκη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
33261-73777.JPG

Συνεχίζεται μέσα στο 2013 με σειρά από δραστηριότητες που αναδεικνύουν τις γεύσεις, τα προϊόντα και τη γαστρονομία της πόλης.Τοπικά προϊόντα, βότανα στο μπαλκόνι και στην… κατσαρόλα, μαγειρική για παιδιά, πιάτα με κουλούρι Θεσσαλονίκης, καριόκες, ασουρέ και άλλα για να γλυκαθούμε, ένας οδηγός «Thessaloniki Gourmet Tours» με γαστρονομικές βόλτες στις αγορές της πόλης και σε γειτονικούς νομούς, όλα από τις 26/1 με ελεύθερη είσοδο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Infο: foodfestival.thessaloniki.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.