Θεματα

Food Festival στη Θεσσαλονίκη

Food Festival στη Θεσσαλονίκη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
33261-73777.JPG

Συνεχίζεται μέσα στο 2013 με σειρά από δραστηριότητες που αναδεικνύουν τις γεύσεις, τα προϊόντα και τη γαστρονομία της πόλης.Τοπικά προϊόντα, βότανα στο μπαλκόνι και στην… κατσαρόλα, μαγειρική για παιδιά, πιάτα με κουλούρι Θεσσαλονίκης, καριόκες, ασουρέ και άλλα για να γλυκαθούμε, ένας οδηγός «Thessaloniki Gourmet Tours» με γαστρονομικές βόλτες στις αγορές της πόλης και σε γειτονικούς νομούς, όλα από τις 26/1 με ελεύθερη είσοδο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Infο: foodfestival.thessaloniki.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.