Θεματα

Ciao bella, αυθεντική πίτσα στο Γκάζι

Είναι Ιταλίδα, όχι απ’ την Κυψέλη, μα από το Μιλάνο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
33241-73743.jpg

Είναι Ιταλίδα, όχι απ’ την Κυψέλη, μα από το Μιλάνο, είναι ζεστή, φρέσκια, τραγανή, αχνιστή, αυθεντική, θα τη λατρέψεις. Είναι η νέα πίτσα που ήρθε στο Γκάζι. Πας, την παραγγέλνεις, με αυθεντικά ιταλικά υλικά που στα στρώνουν σε φύλλο (μυστικής ιταλικής συνταγής), που ανοίγουν μπροστά σου, και σε πέντε λεπτά είναι όλη δική σου, σε δυο μεγέθη (κανονικό και μικρό) και σε τιμές έκπληξη. Την αυθεντικότητά της υπογράφει ο chef Andrea με τα γνωστά μαγαζιά στη Σίφνο. Θα βρεις και αυθεντικά ιταλικά σάντουιτς με prosciuto και salami, όπως και την περίφημη πίτσα al cioccolato, γεμιστή με σοκολάτα. Σε λίγες μέρες θα έχουν και delivery, αλλά επιμένουν ότι η πίτσα πρέπει να τρώγεται από το φούρνο κατευθείαν στο πιάτο.

Info:Τριπτολέμου 26, Γκάζι, ανοιχτά κάθε μέρα 17.30-23.30, Παρ. & Σάβ. 14.30-06:30 το πρωϊ, 215 5003.400. -Ζ.Σ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.