Θεματα

Milos: Από τη φύση, στο πιάτο. Τα άγρια χόρτα και όσα δεν ξέρεις γι αυτά

Ποιο είναι το χορταρικό που κάνει το τέλειο φρικασέ;

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ποιο είναι το χορταρικό που κάνει το τέλειο φρικασέ; Τι μυρωδικά νοστιμεύουν τη σπανακόπιτα; Τρώγεται το κουφολάχανο; Ποια εποχή μαζεύω ζοχούς και αγριοκάροτα; Να τα βράσω τα χόρτα που μάζεψα προχτές στην εκδρομή στο Μαρκόπουλο ή…θα δω τα ραδίκια ανάποδα; Το εστιατόριο Milos και το «Ραδίκι» διοργανώνουν Παρασκευή και Σάββατο 18 και 19 Ιανουαρίου ένα ολοήμερο αφιέρωμα με θέμα «Από τη φύση, στο πιάτο μας».

Δηλαδή, μία περιήγηση στα είδη των άγριων χορταρικών της ελληνικής γης με τον chef του εστιατορίου Milos Περικλή Κοσκινά και τον «τροφοσυλλέκτη» Σωτήρη Λυμπερόπουλο, (βλέπε radiki.gr) να λύνουν απορίες, να δείχνουν τρόπους μαγειρέματος δεκάδων ειδών χορταρικών, αλλά και τον τρόπο για να τα καταναλώνουμε.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και οι ώρες προσέλευσης 13.00μ.μ.-16.30μμ και 20.00μμ-23.00μμ

Βας. Σοφίας 46, (ξενοδοχείο Hilton), τηλ.: 210 7244400